Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012


“Kάτω τα χέρια τους από τη Λεωφόρο”

"Kάτω τα χέρια τους από τη Λεωφόρο"Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ το ξεκαθάρισε! Η Λεωφόρος δεν πρόκειται να γκρεμιστεί αν δεν φτιαχτεί γήπεδο στο Βοτανικό…«Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με την ΠΑΕ και η θέση μας είναι ξεκάθαρη για τον Βοτανικό και δεν αλλάζει. Θέλουμε ο δήμος να αναλάβει να βρει χρηματοδότη και να φτιάξει τις εγκαταστάσεις του Ερασιτεχνη και το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό και μόλις μας παραδοθούν τότε και μόνο τότε θα δώσουμε τη Λεωφόρο. Δεν πρόκειται να την παραχωρήσουμε, αν πρώτα δεν μας παραδώσουν τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και το γήπεδο ποδοσφαίρου», δήλωσε αρχικά στη «SportDay» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και συνέχισε:
«Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο και κάνουμε συνεχείς συσκέψεις. Θα προσβάλουμε νομικά το Προεδρικό Διάταγμα που κατατέθηκε ερήμην μας και χωρίς να ερωτηθούμε από το Υπουργείο και το δήμο, όπως αρχικά είχαν πει. Ο κ. Καμίνης είχε πει προεκλογικά ότι δεν θα πειραχτεί η Λεωφόρος, αν δεν γίνει το γήπεδο του Βοτανικού και περιμένουμε να υποστηρίξει εκείνη τη θέση του».
Τέλος, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος τόνισε για το θέμα του γηπέδου: «Δίνουμε χρυσάφι και θέλουμε να πάρουμε κάτι ανάλογο: έτοιμο γήπεδο ποδοσφαίρου και εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Αυτή είναι η θέση μας και δεν αλλάζει» .http://mypanathinaikos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου