Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012


Η επιστροφή βοηθά Ερασιτέχνη

Τρίτη, 06-11-2012 21:35
Η ενδεχόμενη επιστροφή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού αναμένεται να βοηθήσει οικονομικά και τον πολύπαθο Ερασιτέχνη.Μόνο ευχάριστη μπορεί να θεωρηθεί η εξέλιξη της επιστροφής του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο για τον Ερασιτέχνη. Η... μάνα του λόχου που τόσο πολύ ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα καθώς κανείς εκτός του προέδρου Αχιλλέα Μακρόπουλου δεν βάζει το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει, αναμένεται να έχει σαφώς περισσότερα έσοδα από την επιστροφή.
Στο ΟΑΚΑ άλλωστε όταν γινόντουσαν εκκαθαρίσεις εισιτηρίων, ο Ερασιτέχνης έπαιρνε ψίχουλα, ακόμα και όταν το γήπεδο είχε κόσμο, μιας και το κόστος συντήρησης ήταν μεγάλο. Τώρα αν τελικά πάνε όλα καλά και η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα γυρίσει στο σπίτι της και περισσότερος κόσμος αναμένεται, αλλά και περισσότερα χρήματα θα μπαίνουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη, με δεδομένο πως το κόστος συντήρησης θα είναι μικρότερο.
Αν μάλιστα σε αυτό βάλουμε και το ενοίκιο που έτσι και αλλιώς είναι να δοθεί από την ΠΑΕ, στην... μάνα του λόχου υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσουν να πάρουν μια έστω και μικρή ανάσα. Μια ανάσα που ειδικά στον Ερασιτέχνη είναι όχι απλά χρήσιμη, αλλά απαραίτητη, με τα τα οικονομικά προβλήματα να υπάρχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης

www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου