Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευε από το 2004-05 και μετά, με εξαίρεση τα χρόνια της πολυμετοχικότητας


Τουλάχιστον τα «τάπωσε» τα παπαγαλάκια, ο Αλαφούζος!

Written by Mike N.. Posted in ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
parrots

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευε από το 2004-05 και μετά, με εξαίρεση τα χρόνια της πολυμετοχικότητας, απάντησε στον Μένιο Σακελαρόπουλο ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πάγωσαν τα νοσταλγικά παπαγαλάκια με την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου: Από το 2004-05 και μετά, με εξαίρεση τα χρόνια της πολυμετοχικότητας, πότε έπαιζε μπάλα ο Παναθηναϊκός;
Μπορεί οι νοσταλγοί της μιζέριας και του μαύρου, προ 2008, παρελθόντος να τρίβουν τα χέρια τους με αυτά που άκουσαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο, σχετικά με τους λόγους της οικονομικής κατάρρευσης του Συλλόγου, ωστόσο «πάγωσαν» όταν ο “Mr. SKAI” ξεστόμισε την αλήθεια: δηλαδή ότι η τραγική αγωνιστική εικόνα του Τριφυλλιού είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται από το 2004 και έπειτα, με εξαίρεση τα δύο χρόνια της πολυμετοχικότητας.Συγκεκριμένα ο Μένιος Σακελαρόπουλος, αγαπημένος του πρώην ιδιοκτησιακού καθεστώτος και… ταξιδιώτης (δωρεάν) στο εξωτερικό για 20 χρόνια, ρώτησε:«Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο Παναθηναϊκός είναι 7ος στο πρωτάθλημα και ποτέ δεν είχε παρουσιάσει τέτοια εικόνα στο παρελθόν».
Η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου ήταν αποστομωτική:
«Κοιτάξτε. Όσο καιρό είμαι Παναθηναϊκός, στην ενήλικη φάση της ζωής μου –είχα λείψει κάποια χρόνια στο εξωτερικό- από το 2004-05 και μετά, ο Παναθηναϊκός συνήθως με απογοήτευε με τον τρόπο που έπαιζε.
Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με δημόσιο οργανισμό σε πολλά πράγματα. 

Με εξαίρεση τα χρόνια της πολυμετοχικότητας που υπήρξε μία μεγάλη επένδυση και άλλαξαν κάπως τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε όπως τα παλαιότερα χρόνια που πήγαινα στο γήπεδο όταν ήμουν πιο νέος».
http://www.panathinaikoskosmos.com/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου