Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012


Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012, 20:47

Ρότσα: «Έρχονται μέρες που ο Παναθηναικός θα είναι στην κορυφή»

Συντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΡΗΣ
Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χουάν Ρότσα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στη διαιτησία αλλά παράλληλα υπογράμμισε ότι έρχονται μέρες που οι Πράσινοι θα είναι εκεό που πρέπει, στην κορυφή.
«Είμαι ήρεμος και όχι προβληματισμένος. Υπάρχει εμπειρία στο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν υπάρχουν κάποιες αποφάσεις απ το διαιτητή πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς. Έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν μια δύσκολη βδομάδα σχετικά με το παιχνίδι με το ΠΑΟΚ και τη Πέμπτη με τη Μάριμπορ. Κάπως μας μειώθηκαν οι πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν μια κακή εμφάνιση. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, ο καθένας το κάνει όπως θέλει. Δεν είχαμε όντως τη ποιότητα και το καθαρό μυαλό όπως τα προηγούμενα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Ρότσα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κάλυψε και τον Ζέκα για την αποβολή αλλά και τους παίκτες του για τον εκνευρισμό που εμφάνισαν στο παιχνίδι. «Χτίζουμε μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά και ο εκνευρισμός μπορεί να υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Η εμπειρία θα τους δώσει το δρόμο να τα βλέπουν πιο καθαρά. Αν κάνει λάθος κάποιος άλλος δεν μου φταίει το σωματείο (σ.σ Πλατανιάς) για τα λάθη που έγιναν.Είναι πολλά που δεν λέω προς τα έξω και τα ξέρουμε όλοι γιατί ότι έγιναν είναι παρελθόν».
Για το τέλος ο Ρότσα άφησε το αισιόδοξο μήνυμά του. «Χρειαζόμαστε έναν δρόμο με ηρεμία και δουλειά, να με θυμηθείτε έρχονται μέρες που ο Παναθηναϊκός θα είναι στη κορυφη και εκει που πρέπει». Και βέβαια δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Πλατανιά. «Συγχαρητήρια για τον Πλατανιά δεν υπάρχει αυτό σε άλλα γήπεδα. Είναι πάρα πολύ όμορφο και μόνο συγχαρητήρια έχω να ευχηθώ και συλλυπητήρια για το νέο παιδί που χάσατε».
http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου