Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Ρότσα: Οι αποφάσεις του διαιτητή να μας κάνουν πιο δυνατούς


 |  | 

Ρότσα: Οι αποφάσεις του διαιτητή να μας κάνουν πιο δυνατούς

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα υποστήριξε πως οι αποφάσεις του διαιτητή πρέπει να κάνουν πιο δυνατούς και πιο έμπειρους τους παίκτες του Παναθηναϊκού και πως θα έρθουν μέρες που το Τριφύλλι θα είναι εκεί που πρέπει, δηλ. στην κορυφή...


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε του αγώνα: 

«Είμαι ήρεμος και όχι προβληματισμένος. Υπάρχει εμπειρία στο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν υπάρχουν κάποιες αποφάσεις από το διαιτητή πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς. Έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν μια δύσκολη βδομάδα σχετικά με το παιχνίδι με το ΠΑΟΚ και τη Πέμπτη με τη Μάριμπορ.

Κάπως μας μειώθηκαν οι πιθανότητές για ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν μια κακή εμφάνιση. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, ο καθένας το κάνει όπως θέλει. Δεν είχαμε όντως τη ποιότητα και το καθαρό μυαλό όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Χτίζουμε μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά και ο εκνευρισμός μπορεί να υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Η εμπειρία θα τους δώσει το δρόμο να τα βλέπουν πιο καθαρά. Αν κάνει λάθος κάποιος άλλος δεν μου φταίει το σωματείο (σ.σ Πλατανιάς) για τα λάθη που έγιναν. Είναι πολλά που δεν λέω προς τα έξω και τα ξέρουμε όλοι γιατί ότι έγιναν είναι παρελθόν.

Χρειαζόμαστε έναν δρόμο με ηρεμία και δουλειά, να με θυμηθείτε έρχονται μέρες που ο Παναθηναϊκός θα είναι στην κορυφή και εκεί που πρέπει. Συγχαρητήρια για το Πλατανιά δεν υπάρχει αυτό σε άλλα γήπεδα. Είναι πάρα πολύ όμορφο και μόνο συγχαρητήρια έχω να ευχηθώ και συλλυπητήρια για το νέο παιδί που χάσατε».Read more: http://www.greenzone.gr/2012/11/oi-apofaseis-tou-diaithth-na-mas-kanoun.html#ixzz2DGUXUaHV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου