Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2012 14:45
Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α) συνεχίζει το σημαντικό έργο της προώθησης του αθλητισμού και των υψηλών αξιών του ανά την Ελλάδα με τη διοργάνωση τεσσάρων αθλητικών ημερίδων το μήνα Νοέμβριο.

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν, κατά σειρά, τις τέσσερις εκδηλώσεις «Ευ αγωνίζεσθαι» είναι:
7 Νοεμβρίου, Τρίκαλα, 09.00 κλειστό γυμναστήριο της πόλης (οδός Κατσιμίδου).
8 Νοεμβρίου, Καρδίτσα, 09.00 κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ.
9 Νοεμβρίου, Βόλος, 09.00 κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ.
14 Νοεμβρίου, Κέρκυρα, 09.00, κεντρική πλατεία Κέρκυρας «Σπιανάδα – Λιστόν».

Χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες καθώς και οι καθηγητές τους αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αθλητικές ημερίδες στο πλαίσιο προώθησης του Αθλητισμού, των αρχών του «Ευ Αγωνίζεσθαι», του Φιλάθλου Πνεύματος και της εξωσχολικής αγωγής των παιδιών.

Όλοι οι συμμετέχοντες, όπως προβλέπει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΘΝ.Ο.Α, θα γνωρίσουν κυκλικά πολλά Ολυμπιακά Αθλήματα παρέα με Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές και προπονητές και όλοι τους στο τέλος των αθλητικών ημερίδων θα παραλάβουν δίπλωμα συμμετοχής.
Οι ημερίδες έχουν σχεδιαστεί σε δύο άξονες, τον αγωνιστικό και τον εκπαιδευτικό, έτσι ώστε να μετέχουν μαθητές-αθλητές και να παρακινούνται να γνωρίσουν τα αθλήματα μαθητές, μελλοντικοί αθλητές.

Οι δράσεις της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας είναι συνεχείς σε ετήσια βάση και πολυποίκιλες ανάμεσα στα διάφορα αθλήματα.

Αναδημοσίευση  
από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου