Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Aγνοούν την πραγματικότητα, ονειρεύονται «εμφύλιο»


Aγνοούν την πραγματικότητα, ονειρεύονται «εμφύλιο»

Prasinofrouros_gata_dixonoia
Published on Νοεμβρίου 23, 2012 with No Comments

Τα ίδια πρόσωπα που σπέρνουν διχόνοια στον κόσμο του Παναθηναϊκού τόσα και τόσα χρόνια, συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο, αγνοώντας το γεγονός πως ο Γιώργος Λιβέρης εξέφρασε προσωπικές του απόψεις στο άρθρο του.

Ο πόλεμος στη λογική συνεχίζεται. Το άρθρο του Γιώργου Λιβέρη οδήγησε πολλούς στο να προτρέξουν και να προαναγγείλουν «εμφύλιο πόλεμο». Τι κι αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος και ο μέτοχος της ΠΑΕ Ανδρέας Βγενόπουλος, του οποίου ο παλαίμαχος σκοπευτής είναι εκπρόσωπος στο ΔΣ, ξεκαθάρισαν -μέσω του περιβάλλοντός τους- ότι εξέφρασε τις προσωπικές απόψεις του. Λεπτομέρειες, τις οποίες επιλέγουν να «αγνοήσουν» μόνο και μόνο για να πουλήσουν «αίμα».
Ολως τυχαίως τα μέσα που αγνόησαν επιδεικτικά τις διευκρινήσεις του προέδου της ΠΑΕ είναι το ξαδελφάκι του «Derby News, η «Γάτα», επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά τον ρόλο της, ενώ από δίπλα και η «Πράσινη» αφιέρωσε την τελευταία σελίδα της στο κείμενο του Λιβέρη έχοντας τίτλο «Πόλεμος στον Αλαφούζο και… επισήμως!!!» Ναι, μιλάμε την ίδια εφημερίδα που ανήκει στον ίδιο μιντιακό οργανισμό, ο οποίος επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλάφούζο με αφορμή τη στάση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο θέμα των φαρμάκων!
http://www.panathinaikoskosmos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου