Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Τα είπε όλα ο Θανάσης!


Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012


Τα είπε όλα ο Θανάσης!


Συζήτηση ...εφ'όλης της ύλης έπαιξε στο φουαγιέ των επισήμων κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του ματς με την Μάρμπορ ,ανάμεσα στον Θ.Γιαννακόπουλο και κάποιους φίλους της ομάδας. Η συζήτηση είχε απο Βγενόπουλο μέχρι Ομπράντοβιτς!


Σχετικά με την κατάσταση στο μπάσκετ αντρών,κατέστησε σαφές πως ό,τι συγκρίσεις γίνονται της φετινής ομάδας με των προηγούμενων ετών είναι ανούσιες και άδικες ,αφού όπως είπε χαρακτηριστικά ,αυτό που γινόταν τα τελευταία 16 χρόνια στο τμήμα αυτό ήταν κάτι το ονειρικό. Τόνιζε δε πως είναι πολύ δύσκολο να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ,αφού τα πάντα τόσα χρόνια ήταν στον αυτόματο πιλότο και αυτή η ομάδα που δημιουργήθηκε ήταν η κορυφαία όλων των εποχών.

Ύστερα μίλησε για την τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκονται όλοι και την αδυναμία πλέον της οικογένειας να συνεχίζει να ρίχνει με την σέσουλα λεφτά ,αφού τα αποτελέσματα και στις επιχειρήσεις τους βγάζουν αρνητικό πρόσημο.

Επιβεβαίωσε ότι είχαν επαφές με Αμερικάνους και Ρώσους για την πώληση της ΚΑΕ ,αλλά μόλις είδαν οι ξένοι τα συμβόλαια και την απόκλιση εσόδων-εξόδων ,τερμάτισαν κάθε συζήτηση.

Η συζήτηση "χαλάρωσε" όταν η κουβέντα πήγε στους γαύρους ,τονίζοντας ότι τόσα χρόνια που ήταν στο τιμόνι τους γλένταγε με όλους τους τρόπους. Είτε αγωνιστικά ,είτε και στις μεταγραφικές κόντρες μνημονεύοντας την περίπτωση Γιασκεβίτσιους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ήθελαν το καλοκαίρι του 07 οι Αγγελόπουλοι τον Σάρας και του δίνανε 5 εκατομμύρια και πήγα την επόμενη μέρα και του έδωσα επτά ,κλείνοντας το θέμα." και επανέλαβε ότι αυτά τα ποσά πλέον είναι ουτοπικά να δίνονται για έναν παίκτη.

Είπε ότι η οικογένεια του έχει δώσει πάνω απο 200.000.000€ όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα ,αλλά πλέον ο κόσμος πρέπει να ξεχάσει τους Γιαννακόπουλους ,τονίζοντας πως ο Δημήτρης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει ψηλά την ομάδα.

Μετά η συζήτηση πήγε για την μπάλα και τα χάλια που βλέπουμε. Και εκεί έριξε την βόμβα μνημονεύοντας τον ...Βγενόπουλο! Χαρακτηριστικά είπε πως "ο άνθρωπος αυτός έριξε μέσα σε 2 χρόνια πάνω απο 20 εκατομμύρια και ούτε πρόεδρος ήταν ,ούτε αγόρασε την ΠΑΕ και τα λεφτά του όλα πήγαν χαμένα. Απλά πέταξε 22 εκατομμύρια ευρώ και ήταν άτυχος γιατί έπεσε πάνω στην κρίση".

Τέλος ρωτήθηκε και για την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς δίνοντας μια εξήγηση. "Όταν τελείωσε η σαιζόν ,ο Ζέλικο ήξερε πως λεφτά δεν υπήρχαν όπως τις άλλες χρονιές και του το καταστήσαμε σαφές. Είχε φτιάξει ένα πλάνο για την ομάδα που ήθελε ,αλλά τα λεφτά δεν βγαίναν και μας είπε πως ήταν καλύτερα να μην χαλάσουμε τον μύθο αυτό που φτιάξαμε τόσα χρόνια και πως θα ήταν πιο ωραίο για τον κόσμο του Συλλόγου να θυμούνται όλοι έτσι ψηλά τον Παναθηναϊκό ,παρά να είχαμε μια καθοδική πορεία."ΥΣ: Προσωπικό σχόλιο: Έχω ξαναγράψει πως υπάρχουν πράγματα για να επιρρίψει κάποιος ευθύνες στον Θ.Γιαννακόπουλο (φυγή Σταθοκωστόπουλου ,μπάχαλο στον ερασιτέχνη ,συμπεριφορά στην ΠΑΕ ,βόλεϊ γυναικών χορηγία) ,ΑΛΛΑ είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτά που έχει προσφέρει στον Σύλλογο και είναι δικαίως μαζί με τον αδερφό του οι μεγαλύτεροι παράγοντες στην ιστορία του Συλλόγου ,μαζί με τους Γ.Καλαφάτη και Α.Νικολαϊδη.

http://www.panathinaikos-press.com/2012/11/blog-post_5479.html#.ULSnKofG-TI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου