Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

«Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και θα το παλέψουμε»!


«Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και θα το παλέψουμε»!

Στους αγώνες επιλέκτων προκρίθηκαν τέσσερις σκοπευτές του Παναθηναϊκού! Δύο μήνες αθλητής ο Γιάννης Καμπούρης και πέρασε το όριο!

Το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού συνεχίζει να κάνει περήφανους τους φιλάθλους του Συλλόγου. Τέσσερις αθλητές προκρίθηκαν στους αγώνες των επιλέκτων. Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία, πόσο μάλλον για τον Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος χωρίς προπονητή και προπονητήριο και όντας μόλις 2 μήνες σκοπευτής κατάφερε να περάσει το όριο!

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ όπως γράφτηκε από τον Νίκο Κοκκινάκη στο http://panathinaikosshooting13.wordpress.com :
Προκριθήκαμε στους αγώνες επιλέκτων 4 αθλητές, εκ των οποίων ο ένας ειναι ο Καμπούρης. Μιλάμε για απίστευτη επιτυχία του Γιάννη. Έχει, δεν έχει 2 μήνες στη σκοποβολή και πέρασε το όριο (540/600 που είναι ένα νορμάλ όριο, αλλά για αρχάριους ειναι ΒΟΥΝΟ) και χώρις ΚΑΜΙΑ βοηθεια.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, διοργανώνεται απο τη ΣΚΟΕ, ο αγώνας πρόκρισης για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας στα Αεροβόλα (Πιστόλι, Τουφέκι) σε όλες τις κατηγορίες (Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι και Νεάνιδες).

Ο Παναθηναϊκός, μετά από πολύ καιρό θα κατεβάσει 4 αθλητές του, που μέσα στη χρονιά, κατάφεραν να περάσουν το όριο το όποιο ήταν στο 540/600. Είναι μεγάλη η επιτυχία, διότι τα προβλήματα του τμήματος είναι ήδη γνωστά και ουσιαστικά μόνοι μας, χωρίς προπονητήριο, προπονητές και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας σκοπευτής, καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για τους αγώνες των Επιλέκτων.

Οι 4 αθλητές που συμμετάσχουν είναι οι:

1. Διονύσης Λιβέρης
2. Δημήτρης Κρανάς
3. Νίκος Κοκκινάκης
4. Γιάννης Καμπούρης

Η τεράστια επιτυχία και μεγάλη ευχάριστη έκπληξη, είναι ο Γιάννης Καμπούρης, που στον 7ο αγώνα του, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στους πολύ σημαντικούς αυτούς αγώνες. Την Κυριακή, κατάφερε και έκανε 541/600, πιάνοντας το όριο (540/600) βάζοντας και αυτός άλλο ένα λιθαράκι στην ανοικοδόμηση του πράσινου τμήματος. Με δυσκολία προσπαθούμε να θυμηθούμε άλλον σκοπευτή, που στους πρωτους 2 μήνες ενασχόλησης του με την Σκοποβολή, να καταφέρει να περάσει το όριο και ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Το να συζητάμε σε πηγαδάκια κάποιες τεχνικές, αυτό σίγουρα δεν το λέμε προπόνηση. Οι πιο παλιοί αθλητές μπορεί να του είπαμε 2-3 πράγματα αλλά σίγουρα η επιτυχία του, δεν οφείλεται σε αυτά. Πολλά συγχαρητήρια Γιάννη Καμπούρη και ελπίζουμε σύντομα να μας εκπλήξεις κι άλλο!

Την Κυριακή το βράδυ, θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των πολύ σημαντικών αυτών αγώνων. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι μεγάλη η χαρά μας που με το ΤΙΠΟΤΑ, καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό. Είμαστε όμως ρεαλιστές και το σκ, θα αντιμετωπίσουμε αθλητές που έχουν στην πλάτη τους, ώρες προπόνησης, δικούς τους χώρους για προπονήση, προπονητές και βέβαια τεχνική υποστήριξη από τα σωματεία τους. Είναι δύσκολη μία διάκριση, αλλά δεν τα παρατάμε!

Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και θα το παλέψουμε!


Read more: http://www.greenzone.gr/2012/11/eimaste-panathinaikos-kai-to-palepsoume.html#ixzz2CrQGFIqb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου