Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

«Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει παραπάνω»


«Ο Παναθηναϊκός 

δεν μπορεί να πάει παραπάνω»


Ο Τάκης Οικονομόπουλος θεωρεί πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παίζουν αδιάφορα, ενώ δεν πιστεύει πως το τριφύλλι μπορεί να πάει παραπάνω.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:
-το «υλικό» του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός με το υπάρχον ρόστερ δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Αν τον Ιανουάριο κάνει κάποιες καλές μεταγραφές, θα είναι διαφορετικά. Η ομάδα χρειάζεται έναν καλό κόφτη, έναν άνθρωπο να φτιάχνει παιχνίδι κι έναν σέντερ φορ. Ο μόνος που έχει προσόντα να φτιάξει παιχνίδι είναι ο Σισοκό».
-το πόσο επηρεάζουν τα οικονομικά προβλήματα την ομάδα: «Σε μια οικογένεια όταν δεν υπάρχει χρήμα, υπάρχει πρόβλημα. Οι παίκτες μπαίνουν μέσα και παίζουν αδιάφορα. Δεν βλέπω να έχουν μανία. Σίγουρα τα οικονομικά προβλήματα παίζουν ρόλο, αλλά κι εμείς τότε παίζαμε σχεδόν χωρίς χρήματα. Όμως εμείς τότε ήμασταν οπαδοί».
-τη χρησιμοποίηση νέων παικτών από τον Παναθηναϊκό: «Το παρήγορο είναι ότι ο Φερέιρα προσπαθεί να βάλει μικρούς παίκτες, που αν ψηθούν του χρόνου θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν έχει παίκτες προσωπικότητες για να βοηθήσουν τα παιδιά. Οι περισσότεροι παίκτες μοιάζουν να έχουν έρθει για να πάρουν τα λεφτά τους και να φύγουν. Χρειαζόμαστε παίκτες με προσωπικότητα. Αν αποκτηθούν 2-3 καλοί παίκτες, δίπλα τους θα βοηθηθούν και οι νέοι».
-την απόδοση του Ορέστη Καρνέζη: «Ο Καρνέζης είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας και σοβαρό παιδί. Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τέσσερις πολύ καλοί γκολκίπερ και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακόμη κι αν παραχωρηθεί ο Καρνέζης δεν θα υπάρχει πρόβλημα».
http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου