Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Φερέιρα: «Φταίνε οι τραυματισμοί και η κούραση»


Φερέιρα: «Φταίνε οι τραυματισμοί και η κούραση»

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: 12.11.12 22:49
Φερέιρα: «Φταίνε οι τραυματισμοί και η κούραση» | onsports.gr
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναζήτησε δικαιολογία, για τη νέα απώλεια βαθμών του «τριφυλλιού», στις απουσίες και την κούραση των ποδοσφαιριστών του.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε πως οι «πράσινοι» προσπάθησαν σκληρά να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κέρκυρα όμως λόγω της κόπωσης αλλά και των απουσιών που είχε η ομάδα λόγω τραυματισμών δεν τα κατάφερε…
«Ήταν ένας ακόμα αγώνας που δεν πετύχαμε γκολ έτσι ώστε να κερδίσουμε. Η ομάδα δούλεψε σε όλο το παιχνίδι για να κερδίσει. Η Κέρκυρα έκανε ένα έξυπνο παιχνίδι και αμύνθηκε για 90 λεπτά, καραδοκώντας για ένα δικό μας λάθος έτσι ώστε να σκοράρει. Ο αγώνας ήταν διαρκώς μπροστά στο τέρμα της Κέρκυρας», είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Έχουμε δυσκολίες, όχι μόνο σήμερα, αλλά από το παρελθόν, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση παικτών και καταστάσεων. Έχουμε αυτή τη στιγμή επτά παίκτες εκτός. Μέσα σε δυόμιση μήνες, από τέλη Αυγούστου ως σήμερα, έχουμε 18 αγώνες. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και δεν δικαιολογούν τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Όλα αυτά βαραίνουν και κάνουν πιο δύσκολα τα καθήκοντα των παικτών. Κάποιοι παίκτες έχουν πολύ μεγάλη κόπωση. Υπάρχουν τραυματίες που πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στα παιχνίδια, όμως παρ’ όλες αυτές τις δυσκολίες εμείς θα συνεχίσουμε να εκτελούμε το καθήκον μας που είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες».
Ενώ τέλος, πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να πούμε πως οι παίκτες δεν κάνουν αυτό που πρέπει και πως δεν προσπαθούν. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που επίσης δούλεψε πολύ κι έτρεξε πολύ. Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε πως δεν είναι εύκολο για τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού να μπορέσουν από την αρχή να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, η φανέλα που φοράνε είναι βαριά. Αυτό το λέω γιατί χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Τέτοιο χρόνο χρειάζονται και παίκτες που ήρθαν φέτος εδώ και προσπαθούν να ενταχθούν όσο το δυνατό καλύτερα στο σύνολο της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και εύχομαι, οι διεθνείς που θα μου φύγουν, να επιστρέψουν υγιείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου