Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012


Παναθηναϊκός: Ημέρα… γηπέδου

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: 06.11.12 07:35
Παναθηναϊκός: Ημέρα… γηπέδου | onsports.gr

Το θέμα του γηπέδου θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόσο για τις εξελίξεις στον Βοτανικό, όσο και για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο.
Και τα δύο αυτά θέματα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Γιάννη Αλαφούζου, με τον πρόεδρο των «πρασίνων» να θέλει να παρουσιάσει στη σημερινή συνεδρίαση τα δεδομένα τόσο για το έργο του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, όσο και για τις εξελίξεις στο ζήτημα της επιστροφής στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Ο Αλαφούζος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και θεωρεί ότι μπορεί να προχωρήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε μια συνεννόηση για το Προεδρικό Διάταγμα που βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Παράλληλα, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις ενέργειές του σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας προκειμένου να γίνει μια νομοθετική ρύθμιση που θα επανεντάσσει τη Λεωφόρο στη Διπλή Ανάπλαση ώστε να μην διατρέχεται άμεσος κίνδυνος κατεδάφισής της.
Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο αναμένεται να γίνει ανάλυση του κόστους εργασιών και της σχετικής μελέτης η οποία έχει γίνει για τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά και τους 11.500 κατόχους διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου