Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012


Παναθηναϊκός: Έντονοι διάλογοι για Φερέιρα και Ευρώπη

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: 07.11.12 07:26
Παναθηναϊκός: Έντονοι διάλογοι για Φερέιρα και Ευρώπη | onsports.gr
Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η ενημέρωση για το έργο στον Βοτανικό ήταν το βασικό θέμα του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά έγινε αναφορά τόσο στον Φερέιρα, όσο και στους στόχους σε κλίμα έντασης.
Ο Χρήστος Παναγόπουλος μετά την έγκριση του προϋπολογισμού ανέφερε για την οικονομική κατάσταση του «τριφυλλιού»: «Το άνοιγμα της ΠΑΕ είναι 27 εκατ. ευρώ και προσπαθούμε να το μειώσουμε σταδιακά. Θα γίνει και άλλη προσπάθεια για νέο δάνειο. Αναγκαστικά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν θα είναι ίδιος με φέτος. Θα στηριχθούμε σε νεαρούς παίκτες και θα έχουμε χαμηλό μπάτζετ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο σε 2-3 χρόνια. Η Ευρώπη δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, αλλά να σώσουμε την ομάδα».
Η τελευταία ατάκα του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού προκάλεσε την αντίδραση του Μίμη Δομάζου και του Δημήτρη Γόντικα. «Παναθηναϊκός είμαστε, δεν είναι δυνατό να μην μας ενδιαφέρει η Ευρώπη. Πρώτη φορά το ακούω αυτό από άνθρωπο του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο «στρατηγός». Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» συμπλήρωσε: «Και μόνο οικονομικά να το δούμε, η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική». Ο Παναγόπουλος έσπευσε να διευκρινίσει πως εννοεί ότι δεν θα υπάρχει η απαραίτητη ποιότητα για πορείες του παρελθόντος.
Στη συνέχεια οι τόνοι υψώθηκαν, όταν ο αντιπρόεδρος κλήθηκε να σχολιάσει το κλίμα στην ομάδα. «Η ομάδα έχει ηρεμήσει μετά τη νίκη. Υπάρχει πειθαρχεία», επισήμανε, ενώ ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τον Αντώνη Αντωνιάδη, όπως αναφέρει η «Πράσινη».
Αντωνιάδης: «Μισό λεπτό, τι είναι αυτά που λέτε; Εγώ ξέρω ότι πρέπει να ελέγχουν κάποιοι την κατάσταση. Εσείς έχετε δώσει τα κλειδιά στον Φερέιρα και κάνει ό,τι νομίζει. Ποιος είναι; Ο Πάπας; Δεν τα λέω αυτά για τον ‘φάμε’ ή να τον διώξουμε. Τα λέω για να βοηθήσουμε. Εχουμε παίξει κι εμείς μπάλα. Τι να πρωτοπώ; Έχει κάνει πολλά λάθη. Σε πολλές περιπτώσεις έχει κάνει ‘εγκλήματα’. Εμείς θέλουμε να είμαστε δίπλα του να βοηθήσουμε. Να τον φωνάξουμε, να του πούμε την άποψή μας».
Παναγόπουλος: «Τι να του κάνουμε δηλαδή, ανάκριση;»
Αντωνιάδης: «Αυτό καταλαβαίνεις; Ο Φέργκιουσον στην Γιουνάιτεντ όταν δεν πάει καλά κάπου λογοδοτεί. Κι εδώ του έχουμε δώσει κλειδιά και κάνει ό,τι θέλει. Πριν από ενάμιση μήνα μαζευτήκαμε και είπαμε να του κάνουμε πέντε προτάσεις και δεν έχουμε πάρει απάντηση».
Παναγόπουλος: «Ο Φερέιρα δεν θέλει κανέναν δίπλα του. Είναι το απόλυτο αφεντικό και τον στηρίζουμε απόλυτα».
Αντωνιάδης: «Ε, τότε κι εμείς σε κάποια πράγματα θα αναθεωρήσουμε τη στάση μας».
Και εκεί έληξε το θέμα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο με τις απόψεις του «Ψηλού» συμφωνούσαν αρκετοί μέσα στο ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου