Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012


«Βόμβες» Αντωνιάδη!

«Βόμβες» Αντωνιάδη!
«Καταιγίδα» ο Αντώνης Αντωνιάδης στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Σάββα Λιβάνιο!
Αφού παραδέχτηκε πως το πείραμα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έχει αποτύχει, εξέφρασε αμφιβολίες για τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ, λέγοντας «μάλλον κι αυτός θέλει να φύγει», άφησε υπονοούμενα για τον τραυματισμό του Λέτο και υποστήριξε ότι ο γιατρός του Παναθηναϊκού είχε ενστάσεις για τη μεταγραφή του Φορναρόλι!
Επίσης, ο Αντωνιάδης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε για την αλλαγή στην προπονητική ηγεσία και αναφέρθηκε στην επιλογή του Ρότσα…
Ο Αντώνης Αντωνιάδης στον Sentra 103,3
«Βλέποντας την εικόνα του Παναθηναϊκού, είχα την αγωνία ότι αυτή η εικόνα της ομάδας δεν οδηγεί πουθενά. Δεν θα χρεωθούμε εμείς όμως την απομάκρυνση του Φερέιρα. Δεν είπαμε να μείνει ή να φύγει στόχος μας ήταν να τον βοηθήσουμε», είπε αρχικά…
Για την αλλαγή εικόνας του Παναθηναϊκού:«Με αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα υπάρχει νέα αύρα και οι παίχτες θέλουν να δείξουν στον καινούργιο τους προπονητή τι αξίζουν. Είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στους παίκτες για το αν μένει ή δεν μένει ο προπονητής και ο τρόπος που απομακρύνθηκαν από την ομάδα ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης δημιούργησαν άγχος και στρες στους ποδοσφαιριστές για το τι μας περιμένει αυριο».
Για την αποχώρηση των Καραγκούνη, Κατσουράνη: «Οι αποχωρήσεις του Καραγκούνη και του Κατσουράνη λειτούργησαν αρνητικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να λειτουργήσει θετικά η απόφαση να φύγουν δύο παίκτες της εθνικής ομάδας. Ο Κατσουράνης αγωνιστικά μπορεί να μην μας άφηνε ευχαριστημένους με την απόδοσή του, αλλά ο τρόπος που απομακρύνθηκε ένας παίκτης με τέτοια πορεία δημιουργεί πρόβλημα στους «μικρούς».
Για τον Σισόκο και την εμφάνιση του κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο Σισοκό φαίνεται να είναι μία κλάση πάνω από όλους. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ποιότητα. Όταν τον αφήνεις ελεύθερο στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να του λες ‘μάρκαρε’, τότε δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Όπως είδαμε, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον ΠΑΟΚ σε κάθε του ενέργεια».
Για τον Φερέιρα: «Είχε χάσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Τους άφηνε εκτός 18αδας και στο επόμενο παιχνίδι τους έβαζε στο βασικό σχήμα και αντίστροφα. Έφυγε να πάει στην ευχή… Ας μιλήσουμε τώρα για την ομάδα».
Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: «Να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, μια απαρχή για αλλαγή. Δεν έχουμε πάρει από τους παίκτες όσα έπρεπε και σε αυτό φέρει μεγάλη ευθύνη ο προπονητής».
Για την αποχώρηση του Φερέιρα: «Ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι σαφής. Από μία ομάδα δεν φεύγουν 20-25 ποδοσφαιριστές αλλά απομακρύνεται ο προπονητής. Εμείς θέλαμε να τον βοηθήσουμε, κάτι ξέρουμε και εμείς από ποδόσφαιρο. Εμείς θέλαμε να μας πει πως σκέφτεται ποδοσφαιρικά… Ο προπονητής, σε μία ομάδα, είναι ο ανώτατος υπάλληλος μία εταιρείας. Δεν μπορεί να κάνει ο προπονητής ό,τι θέλει σε έναν σύλλογο. Δεν αναφέρομαι στα αγωνιστικά και το ποιος ποιος θα παίζει, ποιος όχι ή ποιος θα μπει αλλαγή… Από την άλλη πλευρά όμως μην τα ρίχνουμε όλα στον προπονητή αλλά να ρίξουμε μία ματιά και στους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα. Αλλά πέραν του Σισοκό ποιος έχει προσφέρει;»
Για τον Ρότσα: «Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Είναι ένα καλοσυνάτο παιδί. Μιλάει με τους παίκτες και έχει εξαιρετική σχέση μαζί τους. Είχαμε προλάβει να είμαστε και συμπαίκτες για μία περίοδο. Μια λάθος επιλογή είναι στο πρόγραμμα. Στόχος του προπονητή είναι να λένε όλοι οι παίκτες -παίζουν δεν παίζουν- μία καλή κουβέντα για αυτόν. Μην ξεχνάμε ότι μαζί του φτάσαμε εκεί που φτάσαμε στην Ευρώπη. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν στις ακαδημίες του συλλόγου και ξέρει την ομάδα».
Για πιθανή ενίσχυση τον Γενάρη: Για να στηρίξει τον νέο προπονητή η διοίκηση πρέπει να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές. Θα πάρουμε κάποιο δάνειο για να βοηθηθεί η ομάδα, ώστε να μπούμε στην 4αδα, δεν μιλάμε για να πάρουμε πρωτάθλημα Με την βοήθεια της ενίσχυσης μπορούμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ
Για το τι ανάγκες έχει ο Παναθηναϊκός: «Να πάρουμε έναν ηγέτη στο κέντρο. Χάσαμε Νινη, Κλειτον, Καραγκούνη που ήταν οι καλύτεροι χειριστές. Χρειαζόμασατε έναν κουμανταδορο στο κέντρο έναν ηγέτη, ένα σεντερ φορ και ένα σεντερ μπακ».
Για τον Καρνέζη: «Δεν μπορώ να πω δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Δεν ξέρω αν θα πουληθεί σε περίπτωση πρόταση ο Καρνέζης, πάντως υπάρχει ο Καπίνο από πίσω, ένας ποδοσφιαριστής που τον ζητάνε πολλές ομάδες. Ο Καπίνο είναι έτοιμος. Ο Ορέστης «σπάει καρύδια» με τις εμφανίσεις του και του βγάζω το καπέλο».
Για τον Λέτο: «Τι να πω; Ξερω αν θα παίξει και πότε ο Λέτο; Ξέρουμε πότε τραυματίστηκε; Γιατί δεν έγινε εκείνη την ώρα εγχείριση; Τελικά, χάσαμε τον ποδοσφαιριστή Λέτο. Ο προπονητής μπορεί να πει `θέλω έναν παίκτη κι ας είναι και τραυματίας’. Αυτά τα πράγματα εκθέτουν την ομάδα».
Για τον Μπουμσόνγκ: «Λέγεται ότι ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο μεγάλος. Μπορείς από ένα διάστρεμμα να μείνεις εκτός για 1.5 μήνα; Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι της λογικής «no money, no training» είναι στυγνοί επαγγελματίες δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για αυτό».
Για την «Παναθηναϊκή συμμαχία»: «Από ότι απεδείχθη το εγχείρημα αυτό δεν καρποφόρησε -δεν περπάτησε τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Κάτι πρέπει να γίνει . Εχθές είχαμε ψηφοφορία για τις εκλογές και δεν ήρθε ούτε το 1/3 των μελών. Οι λόγοι που είχαμε αυτά τα αποτελέσματα ήταν ένας συνδυασμό της εικόνας της ομάδας στο γήπεδο και της οικονομικής κατάστασης στη χώρα».
Για την άποψη ότι η πολυμετοχικότητα έφερε χρέη στο σύλλογο: Η πολυμετοχικότητα δεν έφερε χρέη, δεν φταίει η διαδικασία, αλλά όσα συνέβησαν στην συνέχεια. Κάποιοι άνθρωποι δεν έβαλαν λεφτά. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι χρωστάγαμε όταν πήραμε το νταμπλ. Ήμουν αντιπρόεδρος εκείνη την περίοδο και ξέρω πολύ καλά την κατάσταση που υπήρχε. Εάν συνεχιζόταν η πολυμετοχικότητα για 2-3 χρόνια ακόμη θα είχαμε και χρήματα και γήπεδο σήμερα».
Για την λύση που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να μπουν χρήματα στην ομάδα. Οι παλιοί μέτοχοι ή νέοι επενδυτές πρέπει να βάλουν αυτά τα χρήματα»
Για την απόκτηση αρχισκάουτερ: «Έχουμε έναν νέο προπονητή δεν πρέπει να ερωτηθεί εκείνος; Δεύτερον, πρέπει να πάρουμε ξένο, δεν υπάρχουν Έλληνες;»
http://mypanathinaikos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου