Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012Ξανά στον… «αφρό» ο Παναθηναϊκός

Written by Oscar. Posted in ΠΟΛO
Πόλο 650
Published on Νοεμβρίου 01, 2012 with No Comments

Θετική κατάληξη τελικά η περιπέτεια των τελευταίων εβδομάδων για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, καθώς στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη τοαπόγευμα της Τετάρτης (31/10) έκλεισε η μεγάλη τρύπα που υπήρχε στο οικονομικό και έφερε την ομάδα στο χείλος του γκρεμού.

Συγκεκριμένα στο ΔΣ αποφασίστηκε ομόφωνα ο Ερασιτέχνης να διαθέσει 30.000 ευρώ για την ομάδα πόλο, σε μια κίνηση που αποδείχθηκε σωτήρια.
Στο παραπάνω ποσό προσθέστε τα 30.000 ευρώ που έχει εξ αρχής δηλώσει ότι θα βάλει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος, ενώ άλλα 40.000 θα μπουν στο τμήμα από χορηγίες που εξασφάλισε ο έφορος Νίκος Πλυτάς.
Συνολικά φθάνουμε στα 100.000 ευρώ και πλέον θα απομένει να καλυφθούν άλλα 30.000 ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν στα λειτουργικά έξοδα της ομάδας και τα οποία θα βρεθούν με διάφορους τρόπους στη διάρκεια της χρονιάς.
Επιμήκυνση στην αποπληρωμή έως τον Νοέμβριο του 2013
Το κλίμα στην ομάδα άρχιζε να αλλάζει άρδην από την Τρίτη (30/10), όταν όπως ανέφερε το Sentragoal οι παίκτες πήραν ένα μηνιάτικο μετά την πρωτοβουλία του Αχιλλέα Μακρόπουλου, αλλά και τη βεβαιότητα για έξοδο από το τούνελ, που είχε εκφράσει προς τους παίκτες στην προπόνηση της ίδιας ημέρας ο Νίκος Πλυτάς.
Αυτό που απομένει είναι να υπογραφούν τα ιδιωτικά συμφωνητικά, που ήταν η αιτία της τρικυμίας που έπληξε το τμήμα όλον τον Οκτώβριο, ενώ η αποπληρωμή των παικτών για τη σεζόν που ξεκινά θα πάρει μια μικρή επιμήκυνση και από τον Αύγουστο του 2013 θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο.
Μακρόπουλος: «Γενναία απόφαση, σώσαμε την ομάδα»
Δικαιωμένος για τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος. Μιλώντας στο Semtragoal έκανε λόγο για “γενναία απόφαση” από πλευράς του ΔΣ.
“Το θέμα τακτοποιήθηκε, το πρώτο μας μέλημα ήταν να σώσουμε την ομάδα και να μην παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα με εφηβική ομάδα, που θα σήμαινε και υποβιβασμό. Τα μέλη του ΔΣ και ο Ερασιτέχνης πήραμε μία γενναία απόφαση, να στηρίξουμε οικονομικά το τμήμα” είπε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.
«Θα γίνουν περικοπές σε ανώφελα έξοδα»
Παράλληλα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και με αφορμή την κακή οικονομική κατάσταση στον σύλλογο, ξεκαθάρισε ότι θα προβεί σε κινήσεις μείωσης των εξόδων, για την εξοικονόμηση χρημάτων, λέγοντας:
“Θα κάνω κινήσεις για περικοπές των εξόδων που αυτή τη στιγμή είναι ανώφελα, αλλά και πολυτέλεια για τον Ερασιτέχνη. Παράλληλα θα κοιτάξουμε να βρούμε χρήματα κι έξω από αυτόν, όχι μόνο για την ομάδα πόλο, αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου