Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012


 |  | 

Οι διάφοροι «Δελλατόλες» και το θλιβερό επίπεδο δημοσιογραφίας

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Αντώνη Δελλατόλα, για δημοσίευμα της εφημερίδας «6 ημέρες»...

Μπορεί το θέμα να μην έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο να σημειώσουμε πως ο Αντώνης Δελλατόλας είναι ο πρώην εκδότης της εφημερίδας Derby, και η εταιρία του DELLA Α.Ε έτρωγε με… χρυσά κουτάλια από την ΠΑΕ προ πολυμετοχικότητας για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου για τον Αντώνη Δελλατόλα που φέρεται να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το περιβάλλον Βαρδινογιάννη έχει ως εξής:

«Στις 2 Νοεμβρίου 2010 το «ΠΟΝΤΙΚΙ» του Α. Δελλατόλα έγραφε ότι «για κίνδυνο να καταρρεύσει ο Όμιλος της MIG κάνουν λόγο αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης ενώ μέτοχοι ζητούν την παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του εισαγγελέα…». Για την απολύτως ανακριβή και σκληρή συκοφαντία, ο μόνος λόγος που ο κ. Δελλατόλας δεν έχει ακόμα τιμωρηθεί είναι η καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης.

Σήμερα ο Δελλατόλας επανέρχεται μέσω της εφημερίδας του «6 μέρες» και με αναφορά στην πρώτη σελίδα γράφει για «Βροχή αγωγών κατά του Βγενόπουλου από τη ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που διεκδικεί την ανάκτηση 4 δις ευρώ…».

Η αναφορά αυτή είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική και φυσικά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακολουθήσω και πάλι τον αργό δρόμο της Δικαιοσύνης.

Θέλω όμως να καταγγείλω πλέον δημόσια αυτό το θλιβερό επίπεδο δημοσιογραφίας που ακολουθούν μερικοί Δελλατόλες που αφού πρώτα συκοφαντούν ασύστολα μετά ισχυρίζονται ότι οι κακοί επιχειρηματίες προσπαθούν να φιμώσουν την πολύπαθη ελευθεροτυπία…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου