Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012


Ανακοίνωση μετόχων ΠΑΕ ΠαναθηναϊκόςΟριστικό τέλος στην "πριγκιπιάδα" προτίθενται να βάλουν στο τέλος του 2012 οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Με μία κοινή ανακοίνωση αποδέχονται εκ των προτέρων όποια απαίτηση προβάλει ο Φεϊζάλ Αλ Σαούντ και του αφαιρούν κάθε επιχείρημα, οπότε αν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δεν έχει καταθέσει τα 28 εκατομμύρια ευρώ έναντι της ΑΜΚ, τότε θα θεωρήσουν το ενδιαφέρον του ως... παραμύθι.
Με τις διευκρινήσεις που παρέχουν, ξεδιαλύνουν οποιαδήποτε απορία και δεν αφήνουν καμία σκιά αναφορικά με τις προθέσεις τους και επομένως, ανοίγουν το δρόμο στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα, ώστε να κάνει πράξη τις εξαγγελίες και να καταστεί ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.
Πλέον, η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Φεϊζάλ και αυτός καλείται να αποδείξει τη φερεγγυότητα του ή θα περάσει στην ιστορία ως μία "φούσκα", στην οποία απομένει να αναζητηθούν οι εμπνευστές της...
Αναλυτικά η ανακοίνωση των μετόχων της ΠΑΕ:
"Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που η Αυτού Υψηλότης δεν άφησε την πικρία του απέναντί μας να εμποδίσει τα σχέδια του για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε μετά την απόκτηση της ΠΑΕ δεν θα χρειασθεί να συνεργασθεί μαζί μας και εμείς σε αυτή την περίπτωση θα τον συγχαρούμε και θα τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στην αγαπημένη μας ομάδα.
Επί της διαδικασίας τον διαβεβαιώνουμε ότι η επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα αποφασισθεί στις 20-12-2012 στα 28 εκατ. Ευρώ με τιμή 0,33 Ευρώ ανά μετοχή και οι μέτοχοι θα παραιτηθούν εγγράφως από τα δικαιώματα προτίμησης που έχουν. Συνεπώς, εφόσον η Αυτού Υψηλότης στείλει με έμβασμα στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 28 εκατ. Ευρώ μέχρι τις 31-12-2012 έναντι της αυξήσεως, άμεσα θα παραιτηθεί η πλειοψηφία του Δ.Σ. και θα ορισθούν οι άνθρωποι της επιλογής του, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την αύξηση ώστε τα χρήματα που έχουν σταλεί "έναντι της αυξήσεως" να μετατραπούν σε μετοχές.
Είμαστε δε διατεθειμένοι να συνεργασθούμε με τους δικηγόρους της Αυτού Υψηλότητος ώστε να τους δώσουμε ότι εξασφαλίσεις επιθυμούν για την αυστηρή τήρηση της ανωτέρω διαδικασίας.
Ελπίζουμε ότι η αγάπη της Αυτού Υψηλότητος για τον Παναθηναϊκό και η επιθυμία του για μια επικερδή επένδυση της τάξεως των 170 εκατ. Ευρώ θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ. Εμείς, με την ελπίδα ότι δεν θα αλλάξει γνώμη, θα προχωρήσουμε την διαδικασία ούτως ή άλλως".
http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article2054080.ece#comments-list

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου