Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012


Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012, 15:44

Παραμένει ο ΡότσαΣυντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΡΗΣ
Διαβάστε ακόμα:

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η συνάντηση του Γιάννη Αλαφοιύζου με τον Χουάν Ρότσα. Δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και τελικώς ο Ρότσα θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Στην πραγματικότητα επικράτησε η λογική αφού και οι δυο πλευρές κάλυψαν τα κενά και τις απορίες που είχαν, όπως αυτές διαμορφώθηκαν την Τετάρτη. Ο Αλαφούζος εξήγησε στον Ρότσα ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε εκκαθάριση του ρόστερ παρά μόνο σε μία - δυο κινήσεις που άπτονται του οικονομικού. Ο Ρότσα από την πλευρά του ζήτησε να υπάρχει απευθείας επαφή των δύο και να μην παρεμβάλλονται διαρροές και μεσάζοντες, κάτι που έγινε αποδεκτό.
Ο Αλαφούζος επεσήμανε στον Ρότσα ότι τον στηρίζει απόλυτα και ότι θέλει να παραμείνει για να συνεχίσει το έργο του.
Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά όπου ανέφερε: «Μιλώντας στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης , ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και υπογράμμισε ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα για την ηθική ακεραιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού και ούτε υφίστανται σκιές για τα στελέχη της ομάδας. Το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε με τον προπονητή, Χουάν Ραμόν Ρότσα και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον του Παναθηναϊκού. Ιδιαιτέρως συζητήθηκε η σημερινή οικονομική πραγματικότητα σε συνδυασμό με την απόδοση των παικτών και τη διαμόρφωση του ρόστερ. Υπήρξε συμφωνία και ταύτιση απόψεων μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Ρότσα και ο Πρόεδρος μαζί με τη διοικούσα επιτροπή, θα προχωρήσει στα συμφωνηθέντα.».
http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου