Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

"Εγώ φταίω"22:54 Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012      

Συντάκτης:  
"Εγώ φταίω"
Eφιαλτική χαρακτήρισε τη βραδιά για τον Παναθηναϊκό, ο Χουάν Ρότσα, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη στο ακέραιο. 
Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός των "Πρασίνων" στη συνέντευξη Τύπου.
"Η Βέροια ήταν πάρα πολύ καλή. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ήταν μια εφιαλτική βραδιά για μας. Όπως παίρνω τα εύσημα για τα καλά παιχνίδια, αναλαμβάνω τις ευθύνες για τη σημερινή πολύ κακή παρουσία. Ήμασταν πολύ κατώτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η Βέροια κέρδισε δίκαια γιατί δεν αντιδράσαμε καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού".

Για τις διοικητικές εξελίξεις:
"Είναι ένα κομμάτι που δεν έχουμε καμία σχέση. Εμείς δουλεύουμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, τα άλλα είναι εκτός και δεν μπορούμε να έχουμε άποψη".

Για το παιχνίδι με τη Βέροια:
"Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό. Κάναμε κάποια βήματα μπροστά και σήμερα ήταν μια πολύ κακή βραδιά. Δεν είχαμε κανένα στοιχείο που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Καλή κυκλοφορία, πίεση στη μπάλα, χώρους. Σήμερα χάθηκαν. Η Βέροια ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού. Έχουμε ένα ματς κυπέλλου. Ήταν 25 μέρες με συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι για την εμφάνιση. Εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες για την εφιαλτική βραδιά. Δεν μένουμε εκεί. Το ποδόσφαιρο έχει χαρές και λύπες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν θέλω να βγάλουμε άλλοθι γιατί θα μειώσουμε και την παρουσία της Βέροιας. Ο αντίπαλος μας κέρδισε δίκαια. Ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου