Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012


Αντωνιάδης: "Συμβαίνουν απίθανα πράγματα"Αναλυτικά όσα είπε στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ":
Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Είναι απίθανα πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Έκανα μία παρέμβαση και έγινε μια παρεξήγηση. Με ρώτησαν τι βλέπω για την επιταγή του πρίγκιπα και είπα ότι έχω πληροφορηθεί πως έχει εκδοθεί".
Για την επιταγή: "Τι σημασία έχει τι λέω εγώ και τι λέει ο καθένας; Σημασία έχει να βάλει τα χρήματα στις 4 του μήνα. Αυτός ο ορυμαγδός που έχει γίνει τι σχέση έχει με τη δήλωση που έκανα; Δεν έχει καμία σημασία τι λέει ο καθένας, αλλά αν στο τέλος θα μπουν τα λεφτά. Ποιο πράγμα έθιξε τον Αλαφούζο; Έχει σχέση η ανακοίνωση με αυτά που είπα; Το πρόβλημα είναι αν θα βάλει τα λεφτά, όχι τι είπα εγώ".
Για το αν γνωρίζει αν εκδόθηκε η επιταγή και την άγνοια της διοίκησης: "Τι δεν γνωρίζουν; Ότι έχει εκδοθεί επιταγή δεν το γνωρίζουν; Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν παρουσιάστηκε η πρωτότυπη. Πες ότι δεν υπάρχει επιταγή, αυτό είναι το θέμα ή αν θα κατατεθούν τα λεφτά; Είτε εκδόθηκε είτε είναι πλαστή το θέμα είναι αν θα μπουν τα χρήματα. Η επιταγή μπορεί να είναι γνήσια αλλά στο τέλος να που ότι δεν θα τα βάλουν τα λεφτά".
Για την τακτική του Αλαφούζου και για τη διάσταση που πήρε το θέμα: "Είναι δυνατόν να λειτουργούμε έτσι; Δεν ασκήσαμε εμείς διοίκηση δηλαδή και δεν ξέρουμε; Ρώτησαν την άλλη φορά τον Αλαφούζο σε μία συνέντευξη για ένα ατόπημα εις βάρος μου και αντί να πει δεν έχετε δίκιο, το συνέχισε. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά, δεν μπορεί να είναι έτσι μία ισχυρή διοίκηση. Εγώ δεν ασχολούμαι με την επιταγή, με νοιάζει αν θα μπουν τα λεφτά. Βγαίνει δηλαδή ο Αλαφούζος και βγάζει ανακοινώσεις από την ΠΑΕ και κολλάμε σε τέτοια πράγματα και τα βάζουμε με τον Αντωνιάδη".
http://prasinanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου