Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012


Μέτοχοι Παναθηναϊκού: «Με 28 εκ ως 31/12 πάρε την ΠΑΕ»

Συντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΡΗΣ

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε χθες το pamesports, η αντίδραση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόταση του Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ θα έρχονταν μέσω πρόσκλησης να βάλει τα χρήματα στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η ανακοίνωση των μετόχων επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ. Οι μέτοχοι καλούν τον Σαουδάραβα εάν θέλει να κάνει οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ και να συμμετάσχει στην ΑΜΚ ύψους 28 εκατ. ευρώ έως το αργότερο στις 31/12/ Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η εμφάνιση, νομιμοποίηση με συμφωνητικά και διαιώνιση της "πριγκιπιάδας" έχει κάνει κακό στο κύρος και την ιστορία του Παναθηναϊκού. Όμως, επειδή σύμφωνα με τις αρχές μας οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό είναι καλοδεχούμενος, δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία έστω και σε έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού ότι ενεργούμε αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του Συλλόγου.

Στα πλαίσια αυτά:

1. Οι εκπρόσωποι του υποψηφίου επενδυτή είναι ευπρόσδεκτοι να ξεκινήσουν άμεσα τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ όπως επιθυμούν, και

2. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασισθεί στις 20 Δεκεμβρίου θα δίνει τη δυνατότητα στον επενδυτή να τοποθετηθεί με 28 εκατ. Ευρώ, να πάρει το ποσοστό των μετοχών που επιθυμεί, να εκλέξει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της αρεσκείας του και να αναλάβει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συμπερασματικά μέσα από μια απλή και άμεση διαδικασία ο επενδυτής μπορεί αμέσως μετά την 20ή Δεκεμβρίου και το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου να καταθέσει τα χρήματα και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Ο μόνος όρος που θέτουμε από τη δική μας πλευρά είναι από σήμερα και μέχρι τη λήξη της διαδικασίας ο επενδυτής και οι πάσης φύσεως συνεργάτες του να απέχουν από οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια.»
http://www.pamesports.gr/90312/metoxoi-panathhnaikoy-vale-28-ek-ws-3112-kai-pare-thn-pae

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου