Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012
Βάλε 28 εκ. και εμείς φεύγουμε

18:15 Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012      Συντάκτης:  
Βάλε 28 εκ. και εμείς φεύγουμε
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού με την οποία καλούν τον πρίγκιπα να βάλει τα 28 εκατομμύρια ευρώ ως τις 31/12 κι αμέσως θα του παραδώσουν τις μετοχές τους.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που η Αυτού Υψηλότης δεν άφησε την πικρία του απέναντί μας να εμποδίσει τα σχέδια του για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε μετά την απόκτηση της ΠΑΕ δεν θα χρειασθεί να συνεργασθεί μαζί μας και εμείς σε αυτή την περίπτωση θα τον συγχαρούμε και θα τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στην αγαπημένη μας ομάδα.

Επί της διαδικασίας τον διαβεβαιώνουμε ότι η επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα αποφασισθεί στις 20-12-2012 στα 28 εκατ. Ευρώ με τιμή 0,33 Ευρώ ανά μετοχή και οι μέτοχοι θα παραιτηθούν εγγράφως από τα δικαιώματα προτίμησης που έχουν. Συνεπώς, εφόσον η Αυτού Υψηλότης στείλει με έμβασμα στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 28 εκατ. Ευρώ μέχρι τις 31-12-2012 έναντι της αυξήσεως, άμεσα θα παραιτηθεί η πλειοψηφία του Δ.Σ. και θα ορισθούν οι άνθρωποι της επιλογής του, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την αύξηση ώστε τα χρήματα που έχουν σταλεί "έναντι της αυξήσεως" να μετατραπούν σε μετοχές.

Είμαστε δε διατεθειμένοι να συνεργασθούμε με τους δικηγόρους της Αυτού Υψηλότητος ώστε να τους δώσουμε ότι εξασφαλίσεις επιθυμούν για την αυστηρή τήρηση της ανωτέρω διαδικασίας.

Ελπίζουμε ότι η αγάπη της Αυτού Υψηλότητος για τον Παναθηναϊκό και η επιθυμία του για μια επικερδή επένδυση της τάξεως των 170 εκατ. Ευρώ θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ. Εμείς, με την ελπίδα ότι δεν θα αλλάξει γνώμη, θα προχωρήσουμε την διαδικασία ούτως ή άλλως».
Last modified on 18:25 Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012
http://greekfootball.gr/pao/item/20348-vale-28-kai-emeis-feygoume

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου