Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012«Πράσινο» μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων πυγμαχίας!

Χαμόγελα φέρνει στην Παναθηναϊκή κοινότητα η επιτυχία του Παναγιώτη Ζωγράφου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στην πυγμαχία!

Με μετάλλιο για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας! Ο Παναγιώτης Ζωγράφος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 75 κιλά, στη διοργάνωση που διεξήχθη στην Ελευθερούπολη.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας του δήμου Παγγαίου, με την συμμετοχή 85 αθλητών από 40 σωματεία από ολόκληρη την χώρα.

Ο Παναθηναϊκός που έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και που κατέκτησε πέρυσι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών, απέδειξε πως έχει και μεγάλο μέλλον με τον νεαρό Παναγιώτη Ζωγράφο να ανεβαίνει στο βάθρο.

Εκ μέρους του Δήμου Παγγαίου τους αγώνες παρακολούθησαν και απένειμαν τα κύπελλα ο αντιδήμαρχος Ματσάγκος Σταμάτης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Καλλινικίδης Ανδρέας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τιμοσίδης Γρηγόρης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερούπολης Αναστασιάδης Γιώργος.Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2012/12/prasino-metallio-sthn-pigmaxia-paidon.html#ixzz2ErXzVg5N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου