Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο.


1 χρόνος Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

1 Δεκεμβρίου 2012 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Σχόλια κλειστά

Σαν σήμερα, στη 1 Δεκεμβρίου 2011, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο., εντάχθηκε στη διαδικτυακή κοινότητα, με σκοπό την πλήρη καταγραφή της ιστορίας του Παναθηναϊκού από όλα τα αθλήματα.
1 χρόνος δίπλα σας με:
1 χρόνος ιστορικά γεγονότα και ιστορικές στιγμές από ΟΛΑ τα αθλήματα του Παναθηναϊκού, με αναφορά σε ένδοξες στιγμές που μας έχει χαρίσει η ομάδα μας, ιστορικούς αγώνες και αθλητές που με το τριφύλλι στη φανέλα έγραψαν αυτή την λαμπρή ιστορία, που εμείς τιμάμε και προβάλουμε, ώστε να γράψουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο πρότυπο για μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, ανεξαρτήτως ομάδας!
1 χρόνος με στήριξη από φίλους της ομάδας, που βοήθησαν να φτάσουμε τους 21.000 μοναδικούς επισκέπτες, από 58 χώρες παγκοσμίως, έχοντας αναρτήσει 500 άρθρα, από όλα τα αθλήματα! Επίσης, 420 likes στο facebook και 1.089 προβολές στο youtube με 23 συνδρομητές!
Ευχαριστούμε θερμά ΟΛΟΥΣ για την υποστήριξή σας!
Συνεχίζουμε δυναμικά για τον 2ο χρόνο λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, με ακόμα περισσότερο υλικό!
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία, αποστολή ιστορικού υλικού μπορείτε να μας στείλετε email στοinfo@palaimaxoipanathinaikou.gr
  • Για εγγραφή νέων μελών (αφορά μόνο αθλητές του Συλλόγου) μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής μελών που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας www.palaimaxoipanathinaikou.gr/engrafi-melous .
Με το τριφύλλι στην καρδιά… οι πρωταθλητές ξαναγράφουν την ιστορία…
Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου