Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ για Φεϊζάλ!


ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ για Φεϊζάλ!

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ για Φεϊζάλ!
Εξελίξεις προέκυψαν στο θέμα της εμπλοκής του πρίγκιπα Φεϊζάλ στα κοινά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Η πλευρά του Σαουδάραβα έστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ ότι συναινεί να συμμετάσχει, μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κι ενημερώνει ότι θέλει να ξεκινήσει άμεσα οικονομικό έλεγχο από την 1/1/2012 μέχρι και σήμερα!
Την πληροφορία που αποκάλυψε το πρωί οSentra 103,3 και το SentraGoal επιβεβαιώνει πλέον και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία «άναψε» το πράσινο φως για να ξεκινήσει ο έλεγχος και παράλληλα επιβεβαιώνει την ύπαρξη εγγράφου από την πλευρά του Πρίγκιπα που εκφράζει την επιθυμία να μπει στον Παναθηναϊκό μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην ΠΑΕ περιμένουν πλέον να υλοποιηθούν στο έπακρο οι δεσμεύσεις του πρίγκιπα και να μπει ένα τέλος σ' αυτήν την πολύκροτη ιστορία που ταλανίζει εδώ και καιρό το «τριφύλλι».Ετσι, από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος για τον τελευταίο χρόνο και με βάση το περιβάλλον του Πρίγκιπα η διαδικασία δεν πρόκειται να διαρκέσει περισσότερο από τλέσσερις - πέντε ημέρες.
Σύμφωνα με το πρωινό ρεπορτάζ του Sentra 103,3 και του SentraGoal εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση, που θα ενημερώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, πως ήδη ο Φεϊζάλ έχει ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση των μετόχων και μπαίνει στο... χορό!
Από κει και πέρα θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για τις εξελίξεις, καθώς και η πλευρά του πρίγκιπα έλεγε πως θα πρέπει να συμφωνηθούν όλοι οι όροι ένας προς ένας για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το deal, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι δυο πλευρές τα βρίσκουν κι αποφασίζουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και δίνουν ελπίδα για την επόμενη μέρα των «πράσινων».
http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου