Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Ρότσα:"Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"
"Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"

19:17 Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012      Συντάκτης:  
"Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"
Δηλώσεις έκανε ο Χουάν Ρότσα, κατά την αναχώρηση της ομάδας για Λονδίνο. Διαβάστε αναλυτικά.
Οι δηλώσεις του Αργεντίνου

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: «Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία είναι ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες της Αγγλίας. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό, καταφέραμε να φτάσουμε να διεκδικούμε την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι και θέλουμε να δώσουμε χαρά στα εκατομμύρια των φίλων του Παναθηναϊκού».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας, η ομάδα έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το αν προτιμά νίκη στο ντέρμπι ή πρόκριση στο Europa League: «Δεν θέλω να αναφερθώ τώρα στο ντέρμπι. Είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι, όμως έχουμε μπροστά μας το ματς με την Τότεναμ που είναι πολύ κρίσιμο για εμάς. Μετά από αυτό το ματς, θα ασχοληθούμε περισσότερο με το ντέρμπι».

Για τις αναμνήσεις του από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λίβερπουλ το 1985: «Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή ανάμνηση, όμως θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό την Πέμπτη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Η Τότεναμ ήταν η αγαπημένη μου ομάδα στην Αγγλία, γιατί εκεί έπαιζε ο φίλος και συμπαίκτης μου στην Εθνική Αργεντινής, ο Αρντίλες».

http://greekfootball.gr/pao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου