Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012


Ρότσα: "Ο Παναθηναϊκός θα γίνει ξανά δυνατός"

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει δυνατός τους αμέσως επόμενους μήνες εμφανίστηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός των "πράσινων": "Όπως πήγε το ματς, το αξίζαμε να το πάρουμε. Θα σταθώ πρώτα στο ματς. Είχα χρόνια να δω ένα τόσο όμορφο παιχνίδι και αυτό είναι ένα κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να δούμε ότι μπορεί να παιχτεί μπάλα χωρίς πρόβλημα. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς και παίξαμε καλά απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Δώσαμε ελπίδα στον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει ξανά δυνατός.
Στο ποδόσφαιρο ένα ματς κρίνεται από λεπτομέρειες. Μην ξεχνάμε και την ικανότητα του αντιπάλου. Ξέραμε τους κινδύνους, ειδικά στις στημένες φάσεις. Κρίθηκε το σκορ στις λεπτομέρειες. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την προετοιμασία μας και ουσιαστικά κάναμε μία προπόνηση σήμερα, λόγω της εβδομάδας που προηγήθηκε.
Ξέραμε τι κάναμε και η ομάδα από πλευράς τρεξιμάτων, έβγαλε πολλά. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε λίγο χρόνο να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες. Στο μέλλον θα δουλέψουμε πιο πολύ και να μειώσουμε τα λάθη μας.
Έχουμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να γίνει δυνατός στο μέλλον. Νομίζω ότι ο Χάρης έγινε άντρας πολύ γρήγορα. Έβαλε ένα δρόμο και πλέον δεν φεύγει από αυτόν.

Όπως είχα πει με τον ΠΑΟΚ, δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Εγώ ανέλαβα σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές για τον Παναθηναϊκός από το 1979 και μετά. Ήταν μία ομάδα που δεν άρεσε. Το ευτύχημα για μένα και το τιμ μου, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές γρήγορα κατάλαβαν πολλά.
Η ερώτηση για τις αλλαγές έχει γίνει πολλές φορές και την έχω απαντήσει. Κάθε προπονητής κοιτάει την ομάδα του και κάνει το καλύτερο. Δεν σημαίνει ότι εάν βάλεις τέσσερις επιθετικούς, θα γίνεις πιο επιθετικός. Πολλές φορές ο προπονητής σκέφτεται πράγματα, αλλά δεν του βγαίνουν στο γήπεδο. Εγώ θέλω έστω και ένα λεπτό, οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν. Πολλές φορές αυτό είναι πολύ σημαντικό".
http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου