Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

«Θα υπάρξουν συνέπειες»


Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012, 13:32

Αλαφούζος: «Θα υπάρξουν συνέπειες»

Συντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΡΗΣ

Σε μία δήλωση με πολλά υπονοούμενα και αρκετά φωτογραφική προέβη ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρει ότι δεν θα μείνει χωβρίς συνέπειες η ήττα στη Βέροια, υπογραμμίζει ότι έδωσε ευκαιρίες ξεχνώντας το παρελθόν και υποστήριξε ότι είναι ευπρόσδεκτος ο Φαϊζάλ και οι εμφανείς ή αφανείς υποστηρικτές του.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Τριφυλλιού: «Η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια.

Όποιος θέλει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τη διοίκησή του, συμπεριλαμβανομένου της Αυτής Υψηλότητας και των εμφανών και αφανών υποστηρικτών του, είναι ευπρόσδεκτος.

Όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες".
http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου