Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012


Ρότσα: «Η νίκη μας δίνει εφόδια για τη συνέχεια»

Συντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΡΗΣ

Ως εφόδιο για τη συνέχεια εξέλαβε τη σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού ο Χουάν Ρότσα, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου.
«Πέρα από τη νίκη παιξαμε απέναντι στη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος με καλά αποτελέσματα και καλά παιχνίδια. Θα μπορούσε να τελειώσει πιο ήσυχα για μας το ματς αλλά φτάσαμε με άγχος. Πρέπει να ζούμε με αυτή την πίεση. Τι να κάνουμε; Λέγαμε ότι το σημαντικότερο ματς είναι αυτό που έρχεται. Αυτό είναι παρελθόν και τώρα το σημαντικότερο είναι την Πέμπτη. Ήταν μια νίκη που μας δίνει κάποια εφόδια για τη συνέχεια. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Μέχρι το γκολ του Πανιωνίου ήταν πολύ ελεγχόμενο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις αλλαγή. Είχε μια καλή παρουσία ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν δυνατότητες. Έχουμε αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας δίνει εφόδια σε μια δύσκολη συνέχεια γιατί μέχρι τις ανάσες στις γιορτές έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής του Τριφυλλιού.
Για τον Πετρόπουλο και τον Βύντρα που σκόραραν, ο Ρότσα υπογράμμισε: «Το χρειάζονταν ο Πετρόπουλος. Ο Λουκάς πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Μας ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που λειτουργούμε ως ομάδα. Μέχρι ένα σημείο είμαστε πολύ καλά. Είχαμε ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι με τη διπλή ευκαιρία. Ελπίζω την Πέμπτη να γράψουμε ιστορία. Σας το είχα πει και με τη Μάριμπορ ότι ελπίζουμε».
Για την ενδεκάδα ενόψει Τότεναμ, ο Ρότσα υποστήριξε: «Είναι νωρίς ακόμα. Η αλλαγή του Μαυρία έγινε λόγω τραυματισμού. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν όταν το ιατρικό επιτελείο θα εξετάσει τα παιδιά και θα ξέρουμε ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν».
http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου