Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

... ο Χουάν Ρότσα μάζεψε τους παίκτες του και τους ζήτησε να κλείσουν τ’ αυτιά τους: «Μη δίνετε σημασία σε όσα ακούγονται για μαύρες λίστες. Να κοιτάτε μόνο τη δουλειά σας»



Hμερομηνία δημοσίευσης19-12-12
Παραδόθηκαν τα οικονομικά στοιχεία

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ικανοποίησε άμεσα το αίτημα του πρίγκιπα Φεϊζάλ για οικονομικό έλεγχο

Χρ. Κοντος

Παρά τη δεδηλωμένη δυσπιστία που υπάρχει εξαρχής όσον αφορά τις προθέσεις του πρίγκιπα Φεϊζάλ, η διοίκηση του Παναθηναϊκού ικανοποίησε άμεσα το αίτημά του να γίνει οικονομικός έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ από την αρχή του 2012 μέχρι τώρα, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές για τις δικές της προθέσεις. Αν και αρχικά τα στοιχεία που ζήτησε η πλευρά του Σαουδάραβα επιχειρηματία ήταν να δοθούν σήμερα, το ραντεβού έγινε χθες. Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου και ο εκπρόσωπος της «Deloitte», Αγησίλαος Τουμαζάτος, παρέδωσαν τον σχετικό φάκελο στη δικηγόρο του πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου, και στον εκπρόσωπο της εταιρείας που έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο για λογαριασμό του.
Η διαδικασία δεν θα είναι χρονοβόρα καθώς είχε γίνει πλήρης έλεγχος από την πλευρά του Βλάση Τσάκα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011, ούτε και θα γεννήσει εκπλήξεις. Η νοικοκυρεμένη διαχείριση των τελευταίων μηνών έχει μειώσει το χρέος και σε καμία περίπτωση δεν το έχει αυξήσει σε σχέση με τα ανοίγματα που υπήρχαν πέρυσι τέτοια εποχή. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα προκηρυχθεί αύριο, με τους όρους που έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές και λίγο - πολύ γνωστοποιήθηκαν μέσω της δεύτερης ανακοίνωσης των μετόχων της ΠΑΕ. Ορατά εμπόδια δεν υπάρχουν και πολύ σύντομα θα αποδειχθεί αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον ή αν θα σκάσει σαν φούσκα, οριστικά και αμετάκλητα, όλη η ιστορία.

Οπως ήταν φυσιολογικό, η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να γίνει εκκαθάριση στο ρόστερ και να απομακρυνθούν τον Ιανουάριο 6-7 παίκτες, ακόμα και «βασικοί», προκάλεσε αναταραχή στ’ αποδυτήρια της ομάδας, όπως και πολλές συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Αντιλαμβανόμενος τον θόρυβο και την ανασφάλεια που δημιουργήθηκε, ο Χουάν Ρότσα μάζεψε τους παίκτες του και τους ζήτησε να κλείσουν τ’ αυτιά τους: «Μη δίνετε σημασία σε όσα ακούγονται για μαύρες λίστες. Να κοιτάτε μόνο τη δουλειά σας».
Το 4-0 του πρώτου αγώνα έδωσε την άνεση στον Αργεντινό τεχνικό να συμπεριλάβει πολλά νέα παιδιά στην αποστολή για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική. Εκτός 18άδας έμειναν οι Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Κουίνσι, Σπυρόπουλος, Φορναρόλι και Βελάσκες, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι Μουζακίτης και Γιαννιτσάνης από την ομάδα των Νέων.
http://news.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου