Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Π.Α.Ε Π.Α.Ο

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την διάρκεια της Γ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ.
    Παναθηναϊκός: Προχωράει το πλάνο | onsports.gr
20/12/2012 5:10:00 μμ
Ανακοίνωση
Αποφάσεις Γ.Σ. και συνάντηση Προέδρου και Προπονητή της ομάδας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη Συνέλευση αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο ποσόν των 28.000.000 ευρώ με έκδοση 93.333.350 μετοχών και τιμή διάθεσης 0,34 ευρώ εκάστη, με τελική ημερομηνία κάλυψης την 4/1/13.

2. Οι βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ παραιτήθηκαν ρητώς από την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης, προκειμένου να εισφέρει η Αυτού Υψηλότης το ποσό των 28.000.000 ευρώ για το οποίο έχει δεσμευθεί, ώστε να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποφασισθείσα αύξηση.

3. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου να μειωθεί σε 11 μέλη.

Μιλώντας στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης , ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και υπογράμμισε ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα για την ηθική ακεραιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού και ούτε υφίστανται σκιές για τα στελέχη της ομάδας.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε με τον προπονητή, Χουάν Ραμόν Ρότσα και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον του Παναθηναϊκού. Ιδιαιτέρως συζητήθηκε η σημερινή οικονομική πραγματικότητα σε συνδυασμό με την απόδοση των παικτών και τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Υπήρξε συμφωνία και ταύτιση απόψεων μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Ρότσα και ο Πρόεδρος μαζί με τη διοικούσα επιτροπή, θα προχωρήσει στα συμφωνηθέντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου