Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012


Παναθηναϊκός: Προεδρικά «μπράβο» στις Κορασίδες

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: 01.12.12 12:55
Παναθηναϊκός: Προεδρικά «μπράβο» στις Κορασίδες | onsports.gr
Έξι παίκτριες του Παναθηναϊκού -οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα- κλήθηκαν στην Εθνική Κορασίδων από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, Τάκη Φλώρο και Γιάννη Καλμαζίδη, για την προπόνηση που θα γίνει τη Δευτέρα (3/12, 14:00-16:00) στο κλειστό γήπεδο Μαρκόπουλου, με τον πρόεδρο, Αχιλλέα Μακρόπουλο και το διοικητικό συμβούλιο, να συγχαίρει τις αθλήτριες του συλλόγου μέσω ανακοίνωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος και το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες του Συλλόγου, οι οποίες κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα κορασίδων και αποτελούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.
Τέλος, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο εκφράζει τις ευχαριστίες της στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών μας για το έργο που επιτελούν και την προσφορά τους στο Σύλλογο».
Αναλυτικά οι κλήσεις στην Εθνική Κορασίδων:
Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Σωτηρίου, Ιωάννα Κασδοβασίλη, Ελευθερία Κεφαλά, Ευθυμία Κεφαλά, Εβελίνα Μαρκουλάτου (Παναθηναϊκός), Αλεξάνδρα Ψωμά (Θέτιδα Βούλας), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (Μαρκόπουλο), Ουρανία Μαυροπάνου (Ιωνικός Ν.Φ.), Λαμπρινή Μπανίκα (Ένωση Βύρωνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου