Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

...για καθαρά τυπικούς λόγους, παραιτήθηκε το υπάρχον Δ.Σ της ΠΑΕ, ώστε να μην υπάρχει λόγος για ακόμη μία δικαιολογία του Τσάκα ενόψει της αυριανής ημέρας, όπου πρέπει να μπουν τα 28 εκατομμύρια».


Αυτά είναι τα ονόματα

Πέμπτη, 03-01-2013 18:26

Η πλευρά του Πρίγκιπα παρέδωσε

 στην ΠΑΕ τα ονόματα των μελών 

του Δ.Σ. Διαβάστε ποια είναι αυτά...Κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει πλέον στο να βάλει ο Πρίγκιπας Φειζάλ τα 28 εκατομμύρια στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την Πέμπτη, στη συνάντηση που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών, ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα, παρέδωσε στους «πράσινους» τα 16 ονόματα που θα αντικαταστήσουν το υπάρχουν διοικητικό συμβούλιο, αν μέχρι την Παρασκευή μπουν τα χρήματα και αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα εξής…
Ο Πρίγκιπας Φειζάλ – Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
Ο Πρίγκπας Αμπνουλαζίζ (Ο αδερφός του Φεϊζάλ)
Ο Μπασίτι Αζίζ (Δικηγόρος)
Ο Βλάσης Τσάκας
Ο Στέφανος Αυγουλέας – (Μέλος και του ΔΣ του ερασιτέχνη)
Ο Μίμης Δομάζος (Παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού)
Ο Γιάννης Μαρακάκης (Δικηγόρος)
Ο Άγγελος Δέλλας (Ιδιοικτήτης ξενοδοχείων)
Ο Σταύρος Δαϊλάκης (Πρώην βουλευτής ΝΔ)
Ο Γιώργος Παπάζογλου (Βιομήχανος)
Ο Αλέξανδρος Τσατσαρώνης (Αντιπρόσωπος φαρμάκων)
Ο Δημήτρης Σάρρας (Οδοντίατρος)
Ο Κωνσταντίνος Παπάζογλου (Βιομάχανος)
Ο Κωνσταντίνος Κουδούνας (Έμπορος)
Ο Αναστάσιος Στεφάνου (Συνταξιούχος)
Η Αδελαϊς Τελώνη-Βαρθακούρη
Από την ΠΑΕ μάλιστα, εκδόθηκε και η παρακάτω ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το ραντεβού μεταξύ των δικηγόρων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της πλευράς του υποψήφιου επενδυτή κατά τη διάρκεια του οποίου μεταξύ άλλων παραδόθηκε η λίστα με τα ονόματα των 16 μελών που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ μόλις ολοκληρωθεί η κάλυψη του ποσού των € 28 εκατομμυρίων. Στο ραντεβού συζητήθηκαν και όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της αυριανής καθορισμένης συνάντησης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Από κει και πέρα, και για καθαρά τυπικούς λόγους, παραιτήθηκε το υπάρχον Δ.Σ της ΠΑΕ, ώστε να μην υπάρχει λόγος για ακόμη μία δικαιολογία του Τσάκα ενόψει της αυριανής ημέρας, όπου πρέπει να μπουν τα 28 εκατομμύρια».
leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου