Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013


Τελείωσαν τα παραμύθια με Πρίγκιπες!

Από Νίκος Αθανασίου | Παρασκευή, 04 Ιαν 2013 14:18


Ο Πρίγκιπας την έκανε... γυριστή και πάλι, ζήτησε παράταση λόγω τεχνικού προβλήματος και το Δ.Σ της ΠΑΕ δεν την έκανε δεκτή βάζοντας οριστικά τέλος στην φαρσοκωμωδία!


Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ και ο Βλάσης Τσάκας όπως έχει συνηθίσει εδώ και ενάμιση χρόνο έκανε το Παρασκευή... από Δευτέρα (στη συγκεκριμένη περίπτωση Τρίτη) για πολλοστή φορά. ΟΣαουδάραβας έπρεπε να είχε καταθέσει σήμερα στηνΤράπεζα Πειραιώς τα 28 εκατομμύρια ευρώ όπως ορίστηκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να πάρει τον Παναθηναϊκό. Ομως, ζήτησε μέσω mailαπό την ΠΑΕ να δώσει παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου (δηλαδή σε δύο εργάσιμες), καθώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν προλαβαίνει τις διαδικασίες και υποσχέθηκε σε τέσσερις μέρες να κατατεθούν τα χρήματα. Προφανώς οι είκοσι μέρες που είχε προθεσμία, δεν έφταναν για να... μετρήσει τα χρήματα και να βάλει στην ΑΜΚ.
Στο πράσινο στρατόπεδο «έβραζαν» με αυτή την εξέλιξη και υπήρξε άμεσα επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και με τους άλλους μετόχους και στο Δ.Σ, που πριν λίγο ολοκληρώθηκε, και μπήκε ένα τέλος στην φαρσοκωμωδία που κρατά εδώ και δεκαπέντε μήνες. Ο Παναθηναϊκός ότι ήταν να κάνει το έκανε. Άνοιξε δρόμο, ανέχθηκε τον κατά δήλωση ψεύτη Βλάσση Τσάκα αλλά ξανά οι Πρίγκιπες και ο Τσάκας αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι. Από την ΠΑΕ, αναφέρουν πως για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν για την αναξιοπιστία του Πρίγκιπα
Στο Διοικητικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 αποφασίστηκε πως δεν έγινε δεκτή η παράταση που ζήτησε η πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ και το παραμύθι οριστικά τελείωσε.
Το πρωί, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, κύριος Στάμος ήταν στα κεντρικά γραφεία της ΤράπεζαςΠειραιώς από τις 11:00 και περίμενε να δει αν θα μπουν τα χρήματα, όμως, στις 11:15 ενημερώθηκε να αποχωρήσει καθώς μόλις είχε φτάσει το mail στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το αίτημα της παράτασης,
http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου