Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013


Φάμπρι: "Με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε"

Ο 57χρονος Φαμπρίτσιο Γκονζάλες στις πρώτες του δηλώσεις έξω από την Παιανία έκανε λόγο για μια μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται να προπονήσει ένα σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Στην Παιανία για να γνωρίσει τους πράσινους μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο.


Την πύλη των εγκαταστάσεων της Παιανίας πέρασε λίγο μετά τις 6.05 ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο Ισπανός Φαμπρίθιάνο Γκονθάλεθ.
Ο 57χρονος τεχνικός αφού συμφώνησε σε όλα και ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των πράσινων Γιάννη Αλαφούζο βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο των πράσινων.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαμπρίτσιο Γκονζάλες είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:
"Καλησπέρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να είμαι εδώ μαζί σας. Είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθω στον Παναθηναϊκό σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Ξέρω πολύ καλά το όνομα του συλλόγου και το πόσο γνωστό είναι αυτό παγκοσμίως. Είναι μεγάλη ευκαιρία και για μένα και τον Παναθηναϊκό και θέλω να την εκμεταλλευτώ.
Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Θα δουλέψουμε πολύ και μόνο με δουλειά πολύ θα πετύχουμε. Ζητώ την βοήθεια του κόσμου, να είναι δίπλα μας, όλοι οι φίλαθλοι οι απλοί και οι οργανωμένοι. Μόνο αυτά μπορώ να πω τώρα, αύριο, μεθαύριο θα. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να μάθω αγγλικά για να συνομιλώ πιο εύκολα μαζί σας αλλά και τους παίκτες".
Μαζί του ήταν και ο άμεσος συνεργάτης του Φερέιρα Κινγκ ο οποίος ανέλαβε και τον ρόλο του μεταφραστή σε αυτές τις πρώτες ατάκες του Ισπανού τεχνικού.
Παρουσιάζεται από τον Αλαφούζο
Αυτή την ώρα ο "Φαμπρί" παρουσιάζεται στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τον πρόεδρο των πράσινων Γιάννη Αλαφούζο ενώ είναι πιθανό αν όχι να πραγματοποιήσει την προπόνηση των πράσινων να την δει όλη καθώς την Τετάρτη αναμένεται να είναι κανονικά στον πάγκο κόντρα στον Πλατανιά.
Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας και στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ επανάλαβε τις ίδιες ατάκες λέγοντας:"Αναλαμβάνω από σήμερα τον Παναθηναϊκό, μια μεγάλη ομάδα, που έχει γράψει μια ξεχωριστή ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Άμεσα ξεκινάει σκληρή δουλειά για όλους μας και ελπίζω μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου να έχει φτάσει η ομάδα μας στο επίπεδο που όλοι θέλουμε και να έχει επιτύχει τους στόχους της. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, προέχει για μένα η πολλή δουλειά.
http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου