Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Κωνσταντίνου: «Δεν περιμένουμε τίποτα»


Κωνσταντίνου: «Δεν περιμένουμε τίποτα»

«Δεν περιμένουμε τίποτα»… Με τον τρόπο αυτό ο Βασίλης Κωνσταντίνου –μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6- απάντησε στο ενδεχόμενο να μπουν τα λεφτά του πρίγκιπα Φεϊζάλ μέχρι αύριο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Κωνσταντίνου: «Δεν περιμένουμε τίποτα»
(Photo: Action Images)

Τελευταία ενημέρωση 03/01/2013, 10:52 
Δεν θα υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα της εισόδου του πρίγκιπα Φεϊζάλ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβλεψε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Διονύση Δεσύλλα! Το μέλος του ΔΣ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι κανείς στην ομάδα δεν περιμένει να μπουν τα χρήματα από τον Σαουδάραβα.

«Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο ΠΑΟ ξέρει από την πρώτη εμφάνιση του Βλάση Τσάκα τι μπορεί να περιμένει. Ο Τσάκας βγαίνει και κάνει δηλώσεις πάντα γραφικός και κανείς δεν τον πιστεύει. Ό,τι και να έχει πει η πλευρά του δεν έχει γίνει τίποτα. Για αυτό και κάνουμε ΔΣ για να προχωρήσουμε τα θέματα του Παναθηναϊκού», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα διορία στον πρίγκιπα.

«Δεν υπάρχει χρόνος για να τρέξουμε τα θέματα που πρέπει να τρέξουν και να μην υπάρχει πρόβλημα για την ΠΑΕ. Για τους λόγους αυτούς δεν μπορούμε να δώσουμε νέα διορία. Η τελευταία ημέρα είναι η 4η Ιανουαρίου ό,τι και να λένε», εξήγησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος στη συνέχεια επανέλαβε την πρόθεση της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά κατά του Βλάσση Τσάκα…

«Θα πρέπει ο κ.Τσάκας να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί και ποιος είναι πίσω από αυτόν. Κάποιος δίνει ένα χαρτζιλίκι στον Τσάκα για κάποια έξοδα. Όταν τελειώσει η προθεσμία εγώ θα προσπαθήσω να μάθω ποιος είναι πίσω από τον Τσάκα. Εάν είχε κάνει στη ΣΤ και είχε δώσει την επιταγή θα υπήρχε ένα θετικό στοιχείο. Για τους λόγους αυτούς είμαι δύσπιστος», ανέφερε και σχολίασε για τις κατηγορίες του Βλάσση Τσάκα περί προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του πρίγκιπα στην προσπάθεια ελέγχου των οικονομικών της ΠΑΕ.

«Είναι ένα μεγάλο κομμάτι συζήτησης και για να είμαστε ειλικρινείς το περιμέναμε. Ο Πρίγκιπας θα μπορούσε μόνος από τη Ντελόιτ να είχε στα χέρια του στα στοιχεία της ΠΑΕ, λόγω των σχέσεων που υπάρχουν με την εταιρεία. Είναι δικαιολογίες που περιμέναμε να πει ο Τσάκας. Τα μεγάλα ντιλ δεν στήνονται έτσι. Γιατί δεν καταθέτει την επιταγή. Ο Σαββίδης έτσι έκανε. Όχι να μην περιμένετε τίποτα. Αύριο θα γίνει η ΑΜΚ και μετά θα πορευτεί με το δικό του πρόγραμμα».

Για τα αγωνιστικά τώρα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου επεσήμανε ότι οι πράσινοι κινούνται βάσει του προγραμματισμού που είχε γίνει για την συγκρότηση μιας ομάδας με μικρό μέσο όρο ηλικίας και στόχο να διεκδικήσει τίτλους σε δύο χρόνια…

«Όλα γίνονται για την επόμενη σεζόν. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο ΠΑΟ πρέπει να κατεβάσει το μπάτζετ με νέα παιδιά έτσι ώστε με δύο χρόνιο να διεκδικήσει αυτό που συνήθως ο ΠΑΟ κάνει. Τίτλους; Θέλει προγραμματισμό και υπομονή για αυτό. Οι ομάδες προγραμματίζονται και φτιάχνονται σιγά-σιγά. Δεν θα χτυπήσει πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική. Αλλά πάντα όταν έκανε ανανέωση η ομάδα έπαιρνε και νταμπλ. Γιατί να μην συμβεί. Κανείς όμως δεν είπε ότι πάμε τώρα για τίτλο. Απλώς προσπαθούμε από τώρα για τις επόμενες δύο. Θέλει επιμονή και υπομονή. Οι προβλέψεις ήταν σε άλλο επίπεδο. Πιστέψαμε ότι θα μαζεύαμε περισσότερα χρήματα. Θα δώσουμε άλλα κίνητρα για τον κόσμο να βοηθήσει. Μέσα σε τρια χρόνια ο ΠΑΟ θα έχει ξεχρεώσει και οι μεταγραφές και τα μεγαλύτερα συμβόλαια θα έρθουν», πρόσθεσε. 
http://www.sport-fm.gr/article/625759

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου