Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Ρότσα : «Κρίθηκε το ματς με τον τρόπο που είδαμε όλοι. Σπάνια συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να γίνουν δύο ατομικά λάθη σε σημεία που ελέγχαμε το παιχνίδι. Πριν το 1-1 είχαμε ευκαιρία με τονΤοτσέ. Σπάνιο αλλά γίνεται»


Ρότσα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολα για όλους μας»

Συντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΡΗΣ

Με δυσκολία έβγαινε η φωνή του Χουάν Ρότσα στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες συζητούν για να φύγουν, κάποιοι άλλοι για να κάνουν μειώσεις στα συμβόλαιά τους, κάποιοι τα ακούν από την εξέδρα, ο Ρότσα παραδέχθηκε ότι ήταν η δυσκολότερη ερώτηση που του έγινε ποτέ.
«Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να διαχειριστώ μια κατάσταση φορτισμένη. Το νιώθουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Ίσως είναι η δυσκολότερη ερώτηση που δέχθηκα ποτέ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους εμάς που δουλεύουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε με τα παιδιά που θα είναι από εδώ και πέρα στη διάθεσή μου να ανατρέψουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι τόσο εύκολο. Ελπίζω όσοι θα είναι στη διάθεσή μου να έχουν τις δυνάμεις να παλέψουν. Έρχεται ο επόμενος αγώνας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις, να βελτιωθείς και να ανατρέψεις μια δύσκολη κατάσταση. Μετά το παιχνίδι με τη Βέροια περάσαμε πολύ δύσκολες μέρες. Δεν ξέρω. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να φτάσει στο σημείο αυτό. Μόνο ενωμένοι… Είναι ένα σωματείο και πρέπει να προφυλαχθεί από όλα. Μας ήρθε μια ήττα στην πιο δύσκολη περίοδο για μας μετά τους κραδασμούς με τη Βέροια. Από εδώ και μπρος έχουμε κοντινό παιχνίδι την Τετάρτη στο Κύπελλο και ελπίζω ότι όλα αυτά είναι ένα μάθημα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Ήρθε η ήττα σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που κάναμε. Όπως έγιναν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Όσο για τα του αγώνα ο Ρότσα υποστήριξε: «Κρίθηκε το ματς με τον τρόπο που είδαμε όλοι. Σπάνια συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να γίνουν δύο ατομικά λάθη σε σημεία που ελέγχαμε το παιχνίδι. Πριν το 1-1 είχαμε ευκαιρία με τονΤοτσέ. Σπάνιο αλλά γίνεται».
Έγινε κουβέντα και για μεταγραφική ενίσχυση. «Είναι μια δύσκολη περίοδος οικονομικά για τον Παναθηναϊκό και φαντάζομαι ότι μπορούμε να ενισχυθούμε όσο είναι εφικτό. Ίσως από αύριο να συζητήσουμε πιο ξεκάθαρα. Θα δούμε ποιοι θα φύγουν», τόνισε.
http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου