Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013Τέλος ο Ρότσα!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από απόφαση που έλαβε η διοίκηση της ΠΑΕ. Ξένος ο νέος. Έρχεται αύριο στην Ελλάδα!
Τέλος ο Ρότσα!
Αction Images

Το γυαλί είχε ραγίσει μετά το ματς Κυπέλλου με την Προοδευτική.

Μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έσπασε!

Αποτέλεσμα αυτού;

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού μετά από απόφαση που έλαβε η διοίκηση και –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- να επιστρέφει στο ρόλο που είχε ως τεχνικός της ομάδας νέων.

Πρόκειται για μια εξέλιξη, στην οποία καθοριστικό ρόλο έπαιξε η χρησιμοποίηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στον αγώνα του Σαββάτου, κάτι που συνέβη παρά τις επισημάνσεις για το αντίθετο που είχαν γίνει από την ΠΑΕ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ξένος και αναμένεται να βρίσκεται αύριο στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό από τον Παναθηναϊκό κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στις επόμενες ώρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει...

Συναντήθηκαν απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παναγόπουλος με τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποφάσισαν από κοινού ο κ. Ρότσα να επανέλθει στα αρχικά καθήκοντα του προπονητή της ομάδας κάτω των 20 ετών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ρότσα για τη βοήθεια που παρέσχε έως τώρα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα.

Το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί αύριο (8/1). 
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου