Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Μένει ο Φάμπρι, αλλαγές στο Δ.Σ.
Χρ. Κοντος
Η νίκη - ανάσα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι αποφόρτισε την πίεση των τελευταίων ημερών και ανέστειλε, αν όχι ακύρωσε, τις όποιες αλλαγές θα υπήρχαν υπό σκέψη στην περίπτωση που έμπαινε την Κυριακή ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των κακών αποτελεσμάτων.

 Οι φωνές που ζητούσαν την απομάκρυνση του Φάμπρι καταλάγιασαν και στο χθεσινό Δ.Σ. δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασης του Ισπανού τεχνικού, κάτι που θα γινόταν, έστω και υπό τη μορφή συζήτησης, αν δεν ερχόταν η νίκη επί του Ατρόμητου. 


Με το σκεπτικό ότι όλοι τελούν υπό κρίση, τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται στη συνέχεια αν δεν σταθεροποιηθεί η ομάδα στις επιτυχίες, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Φάμπρι κέρδισε πολύτιμο χρόνο για να δείξει κάτι περισσότερο με τη δουλειά του. Χρόνο που ακόμα κι αν του τον έδινε η διοίκηση σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, θα προσπαθούσε να τον αξιοποιήσει με πολύ μεγαλύτερη πίεση στις πλάτες του.


Στο χθεσινό Δ.Σ. αποφασίστηκαν σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο στελέχωσης και λειτουργίας της ΠΑΕ. Ο πρώην αντιπρόεδρος Στράτος Σωπήλης αναβαθμίστηκε, αναλαμβάνοντας χρέη διευθύνοντος συμβούλου, ρόλο που είχε παλαιότερα ο Δημήτρης Γόντικας. Το Δ.Σ. παραμένει 20μελές (δεν συζητήθηκε η μείωση των μελών του σε 11), με νέα μέλη τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Πάνο Λουκάκο και τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιάννη Μπούτσικα, που πήραν τη θέση των Δημ. Γόντικα και Τάκη Μαρκόγιαννη.


 Η διοικούσα επιτροπή θα έχει στο εξής δύο μόνιμα μέλη (Γιάννη Αλαφούζο, Χρήστο Παναγόπουλο), που ανάλογα με τη θεματολογία θα πλαισιώνονται από τους Στράτο Σωπήλη, Δημήτρη Γούναρη και τον πρόεδρο της ΓΗΠΕΛ, Σάββα Παπαδόπουλο. Ο Λεωνίδας Πολέμης δεν θα έχει εμπλοκή με τη διοικούσα επιτροπή, αλλά παρέμεινε υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, με τον Νίκο Κατσέλη να αναλαμβάνει χρέη επιχειρησιακού διευθυντή της ΠΑΕ.


- Θέμα προέκυψε με την απόφαση του Μίμη Δομάζου να αποχωρήσει από το Δ.Σ. από το πρώτο δεκάλεπτο. «Υπάρχει κανένα συμβούλιο; Για μένα δεν έχει καμία σημασία εάν θα παραμείνω μέλος του», δήλωσε βγαίνοντας από την αίθουσα.


- Ούτε χθες βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον δικηγόρο του Βύντρα. Ο διεθνής μπακ δεν δέχεται να μειωθούν οι αποδοχές του ούτε και να λυθεί το συμβόλαιό του εισπράττοντας με διακανονισμό μόνο τα δεδουλευμένα. Θα ακολουθήσει νέα επαφή, με το διαζύγιο να είναι η πιθανότερη εξέλιξη.


- «Κανείς δεν έχει έλθει επίσημα σε επαφή μαζί μου, αλλά αν μου προταθεί να αναλάβω την ομάδα, θα το δεχτώ χωρίς να διστάσω», δήλωσε σε πολωνικά ΜΜΕ ο Κριστόφ Βαζέχα, με αφορμή σενάρια που τον ήθελαν διάδοχο του Φάμπρι αν η διοίκηση έπαιρνε την απόφαση να τον απομακρύνει.


- Με τη σύμφωνη γνώμη του Αστέρα και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ο Παναθηναϊκός θα πάρει 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου στην Τρίπολη.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου