Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013


Ετοιμάζεται για το… σπίτι του

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για το… σπίτι του | onsports.grΗ κατάθεση της τροπολογίας στη Βουλή, βάζει θεμέλια επιστροφής στη «Λεωφόρο» για τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι τα απαραίτητα έργα που πρέπει να γίνουν για να μπει τέλος Μαρτίου στη φυσική της έδρα η ομάδα του «τριφυλλιού».

Όπως έγινε γνωστό από την Παρασκευή (18/01), ένα βήμα πιο κοντά ήρθε η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» καθώς κατατέθηκε στη Βουλή η νέα τροπολογία για το νόμο Μπιρμπίλη κι απομένει η ψήφισή του έτσι ώστε να προχωρήσουν τα έργα στη φυσική έδρα της ομάδας.
Ποια είναι όμως αυτά τα έργα και ποιες οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν; Πρώτα από όλα, πρέπει να ψηφιστεί η τροπολογία από τη Βουλή. Αυτό θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη (22/01), έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η σχετική άδεια από την Πολεοδομία και να εγκριθεί η χρήση του γηπέδου.
Τα πρώτα έργα πάντως στη «Λεωφόρο» έχουν αρχίσει να γίνονται. Ο χλοοτάπητας έχει τοποθετηθεί και απομένει η στεγανοποίηση στις θύρες 6, 7, 13 και 14. Για να υλοποιηθούν αυτά τα έργα, θα χρειαστεί ένας μήνας περίπου, ίσως και περισσότερο, ενώ το κόστος έχει υπολογισθεί από τους διοικούντες. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στοχεύουν στο να είναι έτοιμο το γήπεδο το αργότερο στις 30 Μαρτίου.
Αν αυτό συμβεί, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Πλατανιά Χανίων, ενώ θα ακολουθήσουν τα ματς με Πανιώνιο, Βέροια κι αυτά του Κυπέλλου, αν το «τριφύλλι» προκριθεί, και των play off, αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να μπουν στην πεντάδα.
onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου