Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013


Την Τετάρτη η συνάντηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για το γηπεδικό

Όπως αποκάλυψε στο πλαίσιο της κοπής πίτας του ΠΑΝ.ΚΙ, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, την Τετάρτη επίκειται η τελική συνάντηση ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για την επιστροφή στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Σε μία αποκάλυψη σχετικά με το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου προχώρησε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε πως θα υπάρξει μία συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη με την ΠΑΕ και ανέλυσε όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση. Από την πλευρά του ο κ. Μακρόπουλος ξεκαθάρισε πως θέλει να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για τη "Μάνα του λόχου" τονίζοντας ότι το θέμα έχει καταντήσει "ανατολικό" και ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα αναφορικά με τις σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.
Τα "Πράσινα Νέα" ήταν εκεί και σας παρουσιάζουν αυτούσια όσα είπε ο κ. Μακρόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με τους παρευρισκόμενους να τον χειροκροτούν θερμά.
"Βρίσκομαι προ μεγάλου διλήμματος. Τελειώσαμε ένα μεγάλο επίτευγμα το οποίο ήταν η σχετική δραστηριότητά μας πάνω στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το πετύχαμε εμείς οι ερασιτεχνικοί με τους αγαπητούς μου συνεργάτες και μάλιστα εδώ είναι ένας εκ των συνεργατών μου που έδωσε μεγάλο αγώνα και προσέφερε τον εαυτό του, τις γνώσεις του και πετύχαμε αυτό, που και μαζί με την ΠΑΕ, πως μπορούμε να κάνουμε χρήση του γηπέδου πολύ γρήγορα.
Αύριο περιμένω ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα. Αν δεν πραγματοποιηθεί πρέπει να πάρει ο Ερασιτέχνης μόνος του τις αποφάσεις και ένας λόγος που άργησα ήταν κάποια συμβούλια που είχα για τον Ερασιτέχνη όλη μέρα γιατί είμαστε μόνοι μας. Δεν έχουμε κανένα άλλο συμπαραστάτη. Ούτε αυτά που δικαιούμαστε από την ΠΑΕ δεν τα έχουμε ακόμα παραλάβει, δεν τα έχουμε εισπράξει, αλλά απεναντίας με ορισμένες Α,Β δικαιολογίες όχι μόνο μας καθυστερούν, αλλά μας απορρίπτουν και ορισμένα πράγματα που δικαιούμαστε.
Δεν θα το αφήσουμε κύριοι... Σας το υπόσχομαι. Σας δίνω το λόγο μου ότι θέλω η σημερινή διοίκηση να αφήσει τον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο. Εντός της εβδομάδας ελπίζω με τον οποιοδήποτε τρόπο θα έχει λυθεί το θέμα των σχέσεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Ανατολικό θέμα κύριοι έχει καταντήσει μία απλή υπόθεση. Ένα δικαίωμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και να μην μπορούμε ακόμα να βρούμε τη λύση.
Σας εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χαρά και όλοι μαζί ενωμένοι για να επιζήσει ο Παναθηναϊκός. Δεν ομιλώ μόνο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που είναι η ψυχή του αθλητισμού μας αλλά και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ".
http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου