Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Αποφάσεις και πλάνο τώρα!


ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013, 17:46

Αποφάσεις και πλάνο τώρα!του
Άκη Τσόπελα
Δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανένα να επαναλάβουμε τα όσα λέμε τόσο καιρό τώρα. Η ήττα από τον Άρη, απλά προστέθηκε στην ατελείωτη λίστα των αρνητικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων του αποκαρδιωτικού Παναθηναϊκού. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να επανερχόμαστε επαναλαμβάνοντας κουραστικά τα ίδια και τα ίδια.

Είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη να παρθούν επιτέλους σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις τώρα που υπάρχει ο χρόνος να γίνουν οι όποιες κινήσεις αποφασιστούν. Άλλωστε η σεζόν ολοκληρώνεται σε 60 και κάτι μέρες το βράδυ της 21ης Απριλίου όταν οι πράσινοι θα αντιμετωπίζουν την Βέροια στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Θα πει κανείς ότι μπορεί να πάρει παράταση η σεζόν στην περίπτωση που καταφέρει  η ομάδα να "στριμωχθεί" στην πεντάδα και πάρει μέρος στην διαδικασία των πλέι όφ.
Αυτή την στιγμή, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος οι πράσινοι απέχουν 11 βαθμούς από την 4η θέση και  πέντε από την πέμπτη.  Όπως όλα δείχνουν ΠΑΟΚ, Αστέρας καιΑτρόμητος έχουν καπαρώσει τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις και αναζητείται η ομάδα που θα συμπληρώσει το καρέ.

Φυσικά και παραμένει μέσα στην διεκδίκηση της θέσης αυτής καθώς η διαφορά από τον πέμπτο ΠΑΣ είναι στους πέντε βαθμούς αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα.

Γιατί και να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει και να εγγυηθεί ότι ο Παναθηναϊκός ακόμη και αν τερματίσει τελευταίος στα πλέι όφ θα πάρει άδεια συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Είναι πλέον μονόδρομος, να παρθούν τώρα οι αποφάσεις. Πρώτιστα πρέπει να ξεκαθαριστεί που πάει το πράγμα. Τι ομάδα θέλουν να κτίσουν; Θέλουν μια νέα, φθηνή, άφθαρτη Ελληνική όπως έλεγαν στις λίγες μέρες της παραμονής του Ρότσαστο τιμόνι ή ένα πύργο της βαβέλ με δανεικούς, φθαρμένους, πάμφθηνους και αμφιβόλου ποιότητας ξένους και Έλληνες δεύτερης διαλογής  χωρίς πλάνο που δεν χρειάζεται  καν προπονητή όπως είναι τώρα;

Να χτιστεί ξανά ανταγωνιστική ομάδα  στην παρούσα χρονική περίοδο, αποκλείεται εκ των πραγμάτων με την υπάρχουσα διοικητική και όχι κατάσταση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δαπανηθεί ένα "καράβι" ευρώ -δολάρια και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο.

Αν έχουν στο μυαλό τους , μία κάποια άλλη διέξοδο, ας την βάλουν σε εφαρμογή.  Άλλα επιτέλους ας κάνουν ένα πλάνο και ας βαδίσουν πάνω σε αυτό.

http://www.pamesports.gr/231297/apofaseis-kai-plano-twra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου