Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013


ΠΑΕ και Ερασιτέχνης συζήτησαν τους όρους επιστροφής στη Λεωφόρο

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη, με θέμα συζήτησης την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο...

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/2) και συζήτησαν πάνω στους όρους της «μάνας του Λόχου» για την παραχώρηση του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Στο ραντεβού το «παρών» έδωσαν οι Παναγόπουλος, Λουκάκος, Μπαλομένου, Στάμος, Καραγεωργίου, Παναγιωτίδης ως εκπρόσωποι της ΠΑΕ, ενώ από πλευράς Ερασιτέχνη παρευρέθησαν οιΝ.Μακρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Φιλίππου (νομική σύμβουλος), Τσίλης (υπεύθυνος εγκαταστάσεων) και Ζαφείρης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει πως η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα:

«Ευρεία Σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα μεταξύ αντιπροσωπειών της ΠΑΕ, υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Χρ. Παναγόπουλο και του Ερασιτέχνη, υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Μακρόπουλο. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με την προοπτική της επανόδου της ομάδας στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, συζητήθηκαν οι όροι της παραχώρησης του γηπέδου στην ΠΑΕ».

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται πως αντιλαμβάνονται και κατανοούν τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, όμως επειδή ο Παναθηναϊκός πάνω απ' όλα είναι πολυαθλητικό Σωματείο πρέπει να φροντίσει τη διασφάλιση και την σταδιακή εξυγίανση των τμημάτων του Α.Ο. Έτσι, έθεσαν ορισμένους όρους, ώστε να υπογραφεί η οριστική συμφωνία. Αυτοί έχουν να κάνουν με τη διευθέτηση των ποσοστών από τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τα έσοδα από διαφημίσεις και κυλικεία.

Από την πλευρά της ΠΑΕ υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την πορεία των έργων και επισημάνθηκε πως στόχος είναι επιστρέψει η ομάδα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το γρηγορότερο δυνατό.

Θα ακολουθήσει, πάντα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αθλητικός Τύπος, νέο ραντεβού, αυτή τη φορά ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζο και Αχιλλέα Μακρόπουλο, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/02/rantevou-pae-kai-erasitexni.html#ixzz2KESb81RB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου