Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013


«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι επιχείρηση»

Written by Joker. Posted in ΜΠAΣΚΕΤΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
diamantidis+espn

Μεγάλο αφιέρωμα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ετοιμάζει το «ESPN» και οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισαν πως για αυτούς το Τριφύλλι είναι τρόπος ζωής και όχι επιχείρηση.


Στην Αθήνα βρίσκεται τηλεοπτικό συνεργείο από το «ESPN».
Η παρουσία τους οφείλεται στη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αθλητικές Πρωτεύουσες». Από αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Παναθηναϊκός. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα του αμερικανικού δικτύου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μίλησε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, Τζέισον Καπόνο και Αργύρη Πεδουλάκη.
Η «Πράσινη» κατέγραψε ορισμένα αποσπάσματα από όσα δήλωσαν στο «ESPN» οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι επιχείρηση»
Ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός για εμένα είναι τρόπος ζωής. Είναι η θρησκεία μου. Για την οικογένειά μου δεν είναι μια επιχείρηση. Η οικογένειά μου μπορεί να βρίσκεται στην κεφαλή, αλλά υπάρχουν μαζί μας πάρα πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, ικανότατα στελέχη για να λειτουργεί η ΚΑΕ με τον πλέον αξιοκρατικό τρόπο»
Για την Αθήνα δήλωσε: «Αγαπάω πολύ την Αθήνα για τον κόσμο και την ιστορία της»
Για το έργο του Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα είπε: «Εχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, όπως και όλη η Euroleague. Κάθε χρόνο γίνονται όλο και καλύτερα πράγματα και ο Παναθηναϊκός είναι ένα κομμάτι αυτής της προσπάθειας».
Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό τόνισε: «Σεβόμαστε απόλυτα τον Ολυμπιακό, αλλά και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι εκτός από πολύ καλοί επιχειρηματίες έχουν βοηθήσει πολύ και στον αθλητισμό».
Π. Γιαννακόπουλος: «Αξέχαστο το πρώτο ευρωπαϊκό…»
Την ίδια ώρα οι δύο ιστορικοί ηγέτες του Τριφυλλιού μίλησαν και εκείνοι για τη πράσινη «Δυναστεία».
Από την πλευρά του ο Παύλος Γιαννακόπουλος τόνισε: «Για εμένα η μεγαλύτερη στιγμή μου θα είναι πάντα η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, το 1996, στο Παρίσι» τόνισε μεταξύ άλλων και για την Αθήνα σημείωσε:«Αγαπώ την Αθήνα. Εδώ γεννήθηκα και τον πολιτισμό που έχει αυτή η πόλη, πολλές άλλες τον ζηλεύουν».
Την ίδια ώρα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά. Είναι πολύ καλό που υπάρχουν ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό»
ΠΗΓΗ://www.panathinaikoskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου