Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013


Τετάρτη, 13 Μαρ 2013 16.56

Ρογκ: «Καμία οριστική απόφαση για πάλη»

http://www.onsports.gr
Ρογκ: «Καμία οριστική απόφαση για πάλη»
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για την αποβολή της πάλης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως τόνισε ο Ζακ Ρογκ σε επιστολή που απέστειλε στον Ισίδωρο Κούβελο.
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ ανταποκρίθηκε στην επιστολή του ομόλογού του της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για το θέμα της πάλης, υποστηρίζοντας πως το άθλημα χρειάζεται αλλαγές, ωστόσο, δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση για την αποβολή του.
«Η Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή εκτιμά το ενδιαφέρον της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για το θέμα και το πάθος της για την πάλη», αναφέρεται αρχικά στην επιστολή του Ζακ Ρογκ.
Και συνεχίζει: «Την ίδια στιγμή που η πάλη συγκεντρώνει αρκετά πλεονεκτήματα και ιστορικά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, πρέπει να αναγνωρισθεί ότι χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στο άθλημα».
Τέλος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ενημέρωσε πως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση και το θέμα θα συζητηθεί τον Μάιο στην Εκτελεστική Επιτροπή στην Αγία Πετρούπολη και η απόφαση θα ληφθεί στη συνεδρίαση της ΔΟΕ τον Σεπτέμβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου