Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013


 |  | 

Μακρόπουλος: «Δε θα υποχωρήσω στα συμφωνηθέντα»

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος υποστήριξε πως άλλα πράγματα είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με τη Λεωφόρο και άλλα έγραψαν οι δικηγόροι, περιμένοντας να γίνουν πράξη όσα είχε ακούσει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportDay" ανέφερε ότι υπάρχει μία παράγραφος που καθυστερεί προς στιγμήν την έναρξη των εργασιών στη Λεωφόρο, τονίζοντας ότι υπήρξε παρέκκλιση στα συμφωνηθέντα και δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε αυτά που είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά:

«Υπήρχε μία διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα με τον κ. Αλαφούζο από πλευράς ΠΑΕ. Σε κάποια παράγραφο, άλλα είχαμε συμφωνήσει κι άλλα έγραψαν οι δικηγόροι.

Σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο δεν θα υποχωρήσω. Τα έσοδα αυτά είναι τα μόνα για να ζήσει ο Ερασιτέχνης. Περιμένουμε κάποια χρήματα από την ΠΑΕ βάσει συμφωνίας (σ.σ. 80.000 ευρώ) και ακόμη να τα πάρουμε. Δεν θέλω να πάρω τον Ερασιτέχνη στο λαιμό μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ο κ. Αλαφούζος να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και η ομάδα να παίξει στη Λεωφόρο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει εμπλοκή, αλλά σίγουρα υπάρχει καθυστέρηση».


Από την πλευρά της ΠΑΕ υποστηρίζεται πως θα διευθετηθεί το ζήτημα και μόλις πάρουν την άδεια από το ΥΠΕΚΑ, θα αρχίσουν άμεσα και τα έργα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/03/de-tha-ypoxwrhsw-sta-symfwnhthenta.html#ixzz2NUvMJfr7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου