Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013


Με φόντο την Ακρόπολη

Το ΠΑΝ-ΚΙ ήρθε για να μείνει και να προασπίσει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και της πόλης. Διαβάστε στο ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του το πώς γιόρτασε την γιορτή της κοπής της πίτας του...

Σε μια Παναθηναϊκή βραδιά με φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, το σύμβολο της πόλης της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού Κινήματος. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων του Κινήματος , δίνοντας στην εκδήλωση ένα ισχυρό τόνο συλλογικότητας και συσπείρωσης Παναθηναϊκών δυνάμεων.

Σπουδαίες μορφές της Παναθηναϊκής οικογένειας από όλους τους χώρους, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων, άρωμα δόξας του παρελθόντος προσέδωσαν οι κύριοι Ζαχαρίας Πιτυχούτης, Τάκης Οικονομόπουλος και Φραγκίσκος Σούρπης. Το παρόν έδωσαν και οι εκπρόσωποι των Παλαιμάχων του Α.Ο. κύριοι Γιώργος Λιβέρης και Θεόδωρος Συνοδινός. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος Στράτος Σωπήλης. Επίσης παρεβρέθηκε ο κ. Βλάσης Σταθοκωστόπουλος αλλά και αρκετοί αθλητές του Συλλόγου. Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει ο κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ακούραστος εργάτης της Παναθηναϊκής Ιδέας, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του κατέδειξε για μία ακόμη φορά την ανάγκη για συσπείρωση και επιστροφή στη φυσική έδρα του Συλλόγου, στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το πρόγραμμα της βραδιάς συμπεριελάμβανε ανάλυση των στόχων και των θέσεων του Κινήματος μέσω του εκπροσώπου του κ. Θεόδωρου Μαραγκουδάκη αλλά και την τιμή της αθλήτριας της σφυροβολίας Αλεξάνδρας Παπαγεωργίου, για το ήθος της και την προσφορά της στον Σύλλογο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και συζητήσεις σχετικά με το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού Κινήματος.

Πηγή: http://pan-ki.gr
Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/03/me-fonto-tin-akropoli.html#ixzz2MV3ZCE6l
 - See more at: http://www.greenzone.gr/2013/03/me-fonto-tin-akropoli.html#ixzz2MV1pOKZl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου