Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013


ΕΟΕ: Οι αρχηγοί και η στελέχωση των Επιτροπών

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 20.36
ΕΟΕ: Οι αρχηγοί και η στελέχωση των Επιτροπών | onsports.gr
Στην ανακοίνωση των αρχηγών της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες «ΜΕΡΣΙΝΑ 2013» και του 12ου Θερινού Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Νέων «ΟΥΤΡΕΧΤΗ 2013», αλλά και των στελεχών των Επιτροπών της, προχώρησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Αναλυτικά:
«Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της αποφάσισε ότι Αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες «ΜΕΡΣΙΝΑ 2013», που θα διεξαχθεί 20-30/6/3013 θα είναι ο κ. Αντώνης Νικολόπουλος. Ο ίδιος κατείχε τη θέση του Αρχηγού και στις αμέσως δύο προηγούμενες διοργανώσεις, το 2005 στην Αλμερία της Ισπανίας και το 2009 στην Πεσκάρα της Ιταλίας.
Επίσης για τη θέση του Αρχηγού αποστολής στο 12ο Θερινό Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων «ΟΥΤΡΕΧΤΗ 2013» επιλέχθηκε ο κ. Θανάσης Βασιλειάδης.
Στη χθεσινή συνεδρίαση ολοκληρώθηκε η στελέχωση των Επιτροπών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Η Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας, με Πρόεδρο τον κ. Γιάννη Βασιλειάδη θα έχει ως μέλη τους κ.κ. Θανάση Βασιλειάδη, Διονύση Ηλιάδη, Γιάννη Καρρά, Βασίλη Κατσώρα, Μανώλη Κολυμπάδη, Αχιλλέα Μαυρομμάτη, Γιάννη Σταματόπουλο, Αλέξανδρο Δημακάκο, Δημήτρη Κοντό και Δημήτρη Σαρακατσάνη.
Η Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, με Πρόεδρο τον κ. Γιάννη Καρρά, θα έχει ως μέλη τους κ.κ. Ισίδωρο Κούβελο, Βασίλη Κατσώρα, Φώτη Καυμενάκη, Σοφοκλή Πιλάβιο, Μιχάλη Φυσεντζίδη, Τέλη Αδαμόπουλο, Ιωάννη Καλοζούμη, Κωνσταντίνο Πανταζή, Θωμά Τιμαμόπουλο και Νίκο Τσώνη.
Η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Λενό, θα έχει Αναπληρωτή Πρόεδρο τον κ. Γιάννη Βασιλειάδη, τακτικά μέλη τους κ.κ. Σπύρο Αμπόνη, Μιχάλη Πουλάκο και Φώτη Δημητρακόπουλο και αναπληρωματικά μέλη τους κ.κ. Ανδρέα Μαλάτο, Κωνσταντίνο Καρόγιαννη και Βασίλη Οπλαντζάκη.
Τέλος στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία με Πρόεδρο τον κ. Ισίδωρο Κούβελο, Αντιπρόεδρος είναι ο κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης και μέλη οι κ.κ. Λάμπης Νικολάου, Σπύρος Καπράλος, Μανώλης Κατσιαδάκης, Βαγγέλης Σουφλέρης, Ευθύμιος Κοτζάς (Δήμαρχος Ολυμπίας) καθώς και οι κα Χριστίνα Κουλούρη και κα Ντόρα Πάλλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου