Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013


Παναθηναϊκός: «Έδωσε» τους παίκτες ο Φάμπρι!

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 22.27
Παναθηναϊκός: «Έδωσε» τους παίκτες ο Φάμπρι! | onsports.gr
Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε ο Φάμπρι μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, καθώς τόνισε πως οι παίκτες του δεν έχουν το επίπεδο για να πάει μπροστά η ομάδα!
 «Και εμείς δεν παίξαμε καλά, αλλά ούτε και ο διαιτητής. Νομίζω πως οι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα και το επίπεδο για να πάμε μπροστά. Ουσιαστικά αυτό είναι το σχόλιό μου. Μετά κάνεις ένα παιχνίδι όπου προσπαθείς να υπερνικήσεις την κατάσταση αυτή».
Λίγη ώρα αργότερα, ο Ίβηρας τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου επανέλαβε την άποψή του για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τις δυνατότητές τους.
«Είναι μια θλιβερή και δύσκολη κατάσταση τόσο για μένα όσο και για όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω εάν όλοι έχουμε συναίσθηση και εάν όλοι γνωρίζουμε τι παίζαμε απόψε. Τι διακυβεύονταν απόψε. Στα πρώτα 10-15 λεπτά είχαμε λανθασμένη συμπεριφορά, ήμασταν σχεδόν υπνωτισμένοι. Μετά περάσαμε όλο τον αγώνα προσπαθώντας να πολεμήσουμε για αυτά τα 10-15 λεπτά», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε: «Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να παίζουν στην ομάδα, παίκτες με αίμα και αρχ…α για να φορούν αυτή τη φανέλα. Αυτή τη στιγμή και από εδώ και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς λογαριασμούς και να κάνει νέους. Να δει ποιοι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να φορούν αυτή τη φανέλα γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να τη φορούν. Δεν πήραμε κάτι γιατί δεν πετύχαμε γκολ. Διότι όταν ένας παίκτης έχει μπροστά του το τέρμα και πηγαίνει προς τα πίσω, οπότε δεν ξέρω εάν θέλει να πετύχει γκολ ή να κάνει το αντίθετο. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος.
Νομίζω ότι διακυβεύονταν πολλά απόψε. Αυτοί που διοικούν πρέπει να δουν καθαρά την κατάσταση, να δουν ποιος αξίζει και ποιος όχι. Να χτυπήσουν γροθιά στο τραπέζι. Αυτή είναι η άποψή μου για τη θέση του συλλόγου και την ιστορία που έχει. Μιλάω για όλα αυτά ενώ έχω σιωπήσει σε προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου. Κοίταξα να είμαι σωστός και ευγενικός. Το έπραξα όταν παίξαμε με τον Άρη και σε άλλα ματς. Έφτασε η ώρα να βγάλουμε τα χέρια μπροστά από το πρόσωπο και να δούμε με σαφήνεια».
Πάντως, μόλις ο Φάμπρι κλήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος για τους ποδοσφαιριστές, σχολίασε: «Υπάρχουν παίκτες που ναι μεν αξίζει να παίζουν στην ομάδα αλλά και παίκτες που δεν ξέρω αν έχουν το αίμα, την ψυχή, τα καρύδια και ποδοσφαιρική ποιότητα για να φορούν αυτή τη φανέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου