Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

...Πέστα Χρυσόστομε...


Οι μεγάλες φανέλες θέλουν παίχτες με κότσια, προπονητή δάσκαλο και διοίκηση με cojones!

Written by Mike N.. Posted in MIKE N.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
panakosmos3

Το μόνο λάθος του Φάμπρι είναι ότι λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ! Αν θυμάμαι καλά μετά το ματς με την Βέροια ο Αλαφούζος έριχνε τις ευθύνες στους παίχτες, συμφωνούσε δηλαδή με όσα λέει ο Φάμπρι για τους παίχτες! Και τώρα τον αδειάζει..

Είπατε σε πρόσφατη συνέντευξη σας ότι «έχετε κάνει λάθη και ότι μάθατε από αυτά…»  Αυτή η στάνη τέτοιο γάλα βγάζει… Ότι σπείρεις αυτό θα θερίσεις. . . Μέγα  Αλαφούζο… βάλε το χέρι στη τσέπη και μετά μίλα…
Ο Φάμπρι που είναι ¨σημερινός¨στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ γνωρίζει καλύτερα και από τον Αλαφούζο τι σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Καλο θα ήταν να έφευγε και Κος Αλαφουζος(και να έμπαινε κάποιος άλλος στην θέση του με γνώση του αντικειμενου) και όχι μονο 5 λεπτά νωρίτερα από την λήξη του αγώνα(τακτικές σοφέρ μου θύμισε…).
Έκανες ότι έκανες κύριε Αλαφούζο, αλλα όπως βλέπεις και εσύ, αν το βλέπεις βεβαια…δεν το έχεις το προεδριλίκι,όπως δεν το είχε και ο Γιαννάκης ο σοφέρ.
Σε ευχαριστούμε που μας βοήθησες να μείνουμε έστω στην A” Εθνική αλλα ο Παναθηναϊκός είναι για αλλα πράγματα και όχι να σέρνεται 40 βαθμούς πίσω από τον αιώνιο αντίπαλο του!
Όσο για αυτά που είπε ο Φάμπρι, τα είπα και εχθές….ΔΕΝ έχει άδικο καθόλου, αλλα δεν λέγονται έτσι δημοσια από ένα προπονητή(πολύ λίγος για τον Παναθηναϊκό…).Άλλωστε οι παίχτες που έχει δεν είναι δικες του επιλογές. Έγιναν τρομακτικά λάθη από την αρχή της σεζόν και εξακολουθούν ακόμα να γίνονται.
Στηρίζεις κύριε Αλαφούζο τους παίχτες αυτούς(και καλά κανεις), αλλα μην μας λες ότι με αυτούς θα πορευθούμε τα επόμενα χρονια!!…δηλαδή που πάμε;;στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;; Και άλλες ομάδες κύριε Αλαφούζο έχουν πολύ χαμηλό μπάτζετ αλλα έχουν σωστό σκάουτινγκ…παίρνουν πολύ φτηνούς αλλα καλους παίχτες. Που είναι το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού;; το έχετε αφήσει στα χερια του Βαρελα και μας στέλνει κάτι Καίπερ κάτι Eσπαρθες και Kαζιγιαμες και ο Θεός βοηθός…. το Βαρέλ(ι)α δεν έχει πάτο μου φαίνεται..
Δυστυχώς εξακολουθεί να ισχύει το δίκαιο του ισχυρού και οποιος λέει αλήθειες την επομενη καρατομείτε(όσο άσχετος και αν είναι….)..
Δυστυχώς δεν ειναι μόνο οι παικτες που δεν εχουν την ποιότητα για τον Παναθηναικό ,αλλά ουτε ο προπονητής ,ουτε η διοίκηση.
Οι μεγάλες φανέλες θέλουν παίχτες με κότσια, προπονητή δάσκαλο και διοίκηση με cojones!
Mike N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου